kalbo -> RE: Kako se vozite Ljubljančani... (4.10.2009 13:21:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Le kaj bi ti počela v kakem velemestu [sm=zmeden.gif] na 8-10 pasovnici, na krožnih križiščih znotraj krožnih križišč.....[sm=smiley36.gif] Jaz sem že ena tistih, ki znori, ko pred mano en v avtu (iz sela) ne upa speljat in čaka, da bo fraj cesta (ko v LJ itak tega ne bo doživel[sm=jezicek.gif] )[sm=smiley9.gif] , sem pa zelo strpna do avtošol[sm=smiley1.gif] Kaj bi jaz počela v velemestu...halo pa kaj ti misliš, da če nisem iz centra Lj, da ne znam vozit al kaj, pa da nimam pojma kaj je to krožno križišče z več pasovi??? Mogoče sem v tem času odkar imam izpit prevozla dost več km kot marsikdo iz velemesta,...pa nisem ena tistih, ki ne upa speljat,...žal, mate pa noce na cesto, seljak gor al dol... Da ne bo o tem kako je ko pride kak LJ v naše konce...za posrat...se pa po naših cestah 50 peljejo, vsi P*****, tak da ja, sej vsak lahko napiše mnenje,.. pa ni treba sodit da je vsak, ki ni iz LJ seljak,...mogoče pa je le kaj več... Noben ni reku, da ne znate vozit, samo znajdete se ne v kaosu večjega mesta. Ja, Ljubljančani vozimo pri vas 50, tam ko vsi domači seljaki terajo 100, omejitev je pa še vedno 50, policajev pa ni, tko da...
|
|
|
|