Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 3 absolventi mrtvi!!! 2.10.2009 16:44:16
|
|
|
|
tasa_m
|
Ojoj, sožalje svojcem in prijateljem umrlih IZVIRNO SPOROČILO: pety78 ..., da je ta voznik delal samomor , ker se je en dan prej ločil...Mislim, keri norc! Pa gre delat samomor, brez da bi pomislil, da lahko ogroža druge ljudi...Fak, ej! pol se naj zaleti v drevo ne pa da gre na AC. Mislim ej,..
|
|
|
|
RE: 3 absolventi mrtvi!!! 2.10.2009 17:46:00
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: hariba Groza . Sožalje staršem! se podpišem
|
|
|
|
RE: 3 absolventi mrtvi!!! 2.10.2009 17:52:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Ne razumem kako je lahko npr. v ZDA najhujša možna sramota če te dobijo pijanega za volanom in če kaj takega storiš samo 1x si zaznamovan za celo življenje, pri nas je pa to nacionalni šport. Tega tudi jaz ne razumem. Kako lahko vso ustvarjalnost toliko ljudi izraza samo pod konkretnim vplivom alkohola in je pri tem se nacionalni ali pa vsaj vaski heroj stevilka 1 . Da se ga ljudje napijejo, ok, nekako se razumem, ampak da ob tem delezni se ovacij? Halooooooooo, Vanzemaljci, upomoc.
|
|
|
|
RE: 3 absolventi mrtvi!!! 2.10.2009 19:19:54
|
|
|
|
Bojana82
|
Grozljivo, res ........ in delati samomor na takle način, BOLANO!!!!!
|
|
|
|
RE: 3 absolventi mrtvi!!! 2.10.2009 19:22:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj ga je naredil, na nek nacin. Ce ne bi bilo tako tragicno za mlade punce in fanta, bi rekla, se sreca, da je prezivel. To je hujsa kazen od smrti.
|
|
|
|
RE: 3 absolventi mrtvi!!! 2.10.2009 19:26:48
|
|
|
|
Hope2
|
Zdaj sem gledala poročila na POP-u in je bilo povedano, da je zraven imel še sopotnico. Kak samomor pol al pa je že ta sopotnica rekla, kazala Sožalje vsem svojcem
|
|
|
|
RE: 3 absolventi mrtvi!!! 2.10.2009 19:30:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole je kar skeri danes. Najprej ta nesresca, nato na drugem pasu nalet (firbec) vozil, potem pa se ena zenska, ki je vozila v nasprotno smer, vse na tem odseku.
|
|
|
|
RE: 3 absolventi mrtvi!!! 2.10.2009 19:34:39
|
|
|
|
Urša
|
Mene take stvari tako ganejo, da že cel dan o tem premišljujem. Grozno, res... Iskreno sožalje vsem bližnjim.
|
|
RE: 3 absolventi mrtvi!!! 2.10.2009 19:38:26
|
|
|
|
Pikec
|
Mič, ko se je zagužvalo je kar nekaj folka obrnilo avte in v nasprotno smer vozilo po odstavnem pasu - tako da intervencija ni mogla do nesreče in so morali čakat kar nekaj časa da so se uni umaknili. jJe pa kazalo posnetke Darsovih kamer, tko da to ni blo rekla kazala. Meni je blo najhuj videt rešilce kako stojijo pred unimi k so se guzili kao ven. Res neskončna je neumnost ljudi.
|
|
|
|
RE: 3 absolventi mrtvi!!! 2.10.2009 19:41:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Mič, ko se je zagužvalo je kar nekaj folka obrnilo avte in v nasprotno smer vozilo po odstavnem pasu - tako da intervencija ni mogla do nesreče in so morali čakat kar nekaj časa da so se uni umaknili. Ajme bože, pa kaj si ti nor. Sem pa za pot od Vranskega do Celja porabila 2 uri po vzporedni cesti in se skoraj polulala v koruzo.
|
|
|
|
RE: 3 absolventi mrtvi!!! 2.10.2009 19:49:01
|
|
|
|
ključek
|
iskreno sožalje družinam umrlih!!
|
|
|
|
RE: 3 absolventi mrtvi!!! 2.10.2009 20:00:32
|
|
|
|
doris04
|
sožalje svojcem in prijateljem
|
|
|
|
RE: 3 absolventi mrtvi!!! 2.10.2009 21:34:47
|
|
|
|
maja&m
|
Ja dec se je včeraj uradno ločil in ga je nato veselo popival vse do jutranjih ur. Kljub temu, da poznam to družino...srčno upam, da mu bodo dosodili pravično kazen (najvišjo)...Sočustvujem pa z družinami nesrečnih otrok...baje bi na Lopati dol šli... Ne razumem ljudi (pa ni važno ali so tujci ali domačini)...kako se lahko pelješ po AC v nasprotno smer, ali obračaš na AC? Pa še ustavijo se ne
|
|
|
|
RE: 3 absolventi mrtvi!!! 2.10.2009 21:48:38
|
|
|
|
Pia73
|
Žalostno, res. Boge družine umrlih,... Sploh nimam besed in raje ne pomislim kaj bi naredila človeku, ki bi to storil mojemu otroku. Lahka smrt za takega po mojem mnenju ni dovolj,...
|
|
RE: 3 absolventi mrtvi!!! 2.10.2009 22:04:13
|
|
|
|
Anonimen
|
a se kej ve kteri trije so mrtvi
|
|
|
|
RE: 3 absolventi mrtvi!!! 2.10.2009 23:01:17
|
|
|
|
HuAnita
|
Ulla, vem imena in priimke Nekaj sto metrov stran je živel fant, ki je umrl, star 24 let Kar na bruhanje mi gre!!!!!!! se bo zdaj kdo zganil v tej državi?i????? Pijanemu vozniku vzeti izpit do konca življneja, pa naj gre negovat, da se lepo izrazim, v kak dom za ostarele ali invalide, ki so invalidni zaradi takih prianih voznikov.... Družbeno koristno delo do konca lajfa!
|
|
|
|
RE: 3 absolventi mrtvi!!! 2.10.2009 23:03:24
|
|
|
|
Anonimen
|
a lohk na zs
|
|
|
|
RE: 3 absolventi mrtvi!!! 2.10.2009 23:05:13
|
|
|
|
malenaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 a se kej ve kteri trije so mrtvi vozniku je bilo ime Peter - več ne vem. drugače so pa trije PREVEČ mrtvi....
|
|
|
|
RE: 3 absolventi mrtvi!!! 2.10.2009 23:07:41
|
|
|
|
malenaa
|
Peter - ta ki je umrl... drugače pa je voznik B.M. 46 let... samo to sem na nekem forumu prebrala, zato uporabljam samo kratice....
|
|
|
|
RE: 3 absolventi mrtvi!!! 2.10.2009 23:44:27
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Groza. R.I.P. Sožalje družini, prijateljem....
|
|
RE: 3 absolventi mrtvi!!! 3.10.2009 8:00:11
|
|
|
|
gita10
|
Nesreča se je zgodila na poti katero prevozimo vsaj dvakrat na dan- cela moja družina z mojim sinom v avtu. In sploh si ne znam predstavljat kakšno žalost občutijo starši teh mladih ljudi. Prepričana sem, da vsak, ki je iz Polzele in je star skoraj 50 let v Arji vasi šel vsaj 100 x na avtocesto in to ni mogel slučajno zgrešiti - le pod vplivom alkohola. Upam, da bo kazen dovolj visoka, da se v Sloveniji začnejo vozniki drugače obnašati in, da so to bila zadnja življenja, ki so bila res na brezvezen in okruten način izgubljena. Družinam pa iskrene sožalje, čeprav vas ne poznam sem cel dan preživela v mislih z vami.
|
|
|
|
RE: 3 absolventi mrtvi!!! 3.10.2009 8:57:32
|
|
|
|
oka
|
[quote]Ja dec se je včeraj uradno ločil in ga je nato veselo popival vse do jutranjih ur. Kljub temu, da poznam to družino...srčno upam, da mu bodo dosodili pravično kazen (najvišjo)...Sočustvujem pa z družinami nesrečnih otrok...baje bi na Lopati dol šli[/quote] In zato so včeraj ugasnila tri mlada življenja? Zato zdaj tri družine preživljajo pekel in imajo za vse večne čase uničeno srečo? Ne vem kakšna kazen je primerna za takega voznika. Upam, da bo ujet v pekel do konca svojega življenja. Je pa žal tako, da se ne bo premaknilo nič, čisto nič. En teden bo govora o tem, potem bo potihnilo, vse do naslednje tragedije. Ljudje hitro pozabijo in se spozabijo. In ko se pelješ po AC in vidiš prehitevanje po voznem in odstavnem pasu, nazdravljanje s piksno pira med vžnjo vštric, divjanje itd, se vprašaš kje je kultura, kje je odgovornost do sebe in do drugih. Predvsem pa občutiš strah, ko se zaveš, da lahko še tako paziš, nikoli pa ne veš kje boš srečal arogantnega, vase zagledanega idiota, ki misli, da so pravila in zakoni napisani zato, da se kršijo.
< Sporočilo je popravil oka -- 3.10.2009 8:58:39 >
|
|
|
|
RE: 3 absolventi mrtvi!!! 3.10.2009 9:09:53
|
|
|
|
gita10
|
Zato pa edini referendum katerega bi se sama udeležila je ta, da vsim, ki jih dobijo pijane za volanom takoj odvzamejo vozniško dovoljenje do konca življenja. Sam kaj, ko bi naši Slovenci v večini glasovali proti, da bo lahko še več ljudi pomrlo po cestah.
|
|
|
|
RE: 3 absolventi mrtvi!!! 3.10.2009 11:28:51
|
|
|
|
Špela30
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Predvsem pa občutiš strah, ko se zaveš, da lahko še tako paziš, nikoli pa ne veš kje boš srečal arogantnega, vase zagledanega idiota, ki misli, da so pravila in zakoni napisani zato, da se kršijo. S tem se zelo strinjam! Zadnje čase, ko se vozimo me je kar stran nasproti vozečih vozil .
|
|
|
|
RE: 3 absolventi mrtvi!!! 3.10.2009 13:29:47
|
|
|
|
koala
|
Sožalje vsem ki so poznali in imeli radi umrle. Glede odvzema vozniške pa samo to, a kdo resno vrjame da bi nekoga tako brezvestnega da sede pijan za volan in zapelje v nasprotno smer AC res odvzem oviral da nebi vozil? Močno dvomim. Pravične kazni pa ni, upam pa da bo kaznovan najvišje kar je možno in da alkoholiziranost ne bo gledana kot olajševalna okoliščina kot je to pogosto navada v tej naši ljubi državici.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?