|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rezultat testa
10.6.2005 10:07:32   
mackon
Na CB se je nekaj pokazalo, vendar se mi zdi, da to ne more biti tista magična :modri: Jaz sicer nekaj vidim, ampak nekaj takega sem že enkrat videla, pa ni bilo nič.

Najraje bi enostavno odklopila vse skupaj in pozabila, da sem sploh kdaj delala kakšen test pa najbrž glih ne bo šlo. Še posebej zato, ker sem ravno na dieti in ne bi bilo fino, da sem mogoče :nosecka:
A mislite, da čem delat še en test, ali počakam na G čez en mesec?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   rezultat testa
10.6.2005 10:09:46   
Anonimen
Koliko dni ti pa ze zamuja menstruacija?

Drzim pesti zate!!!:miska::miska::miska:

(odgovor članu mackon)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   rezultat testa
10.6.2005 10:15:43   
mackon
M bi morala dobiti 5. 6., dobila za en dan 6. 6. Sicer pa sem svoj problem podrobno opisala v http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=44145&idk=91

(odgovor članu mackon)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   rezultat testa
10.6.2005 10:20:58   
klavdijam
Tudi jaz jo čakam že od ponedeljka :). Upanje pa ostaja..
V ponedeljek in torek se mi je pojavila rozast izcedek in "šraufanje" v trebuhu kot pri :hudicek:. Nato pa tišina, le bolečine v predelu jajčnikov ostajajo in še slabost je zraven (zjutraj in zvečer)

Pravkar sem si po vašem nasvetu kupila baby check, a sem v službi in ne morem sprobati:)). Me pa mika...
Sporoči kaj bo novega! Do takrat pa držim pesti zate in za vse čakajoče in veliko veliko sreče!!!:angel:

(odgovor članu mackon)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   rezultat testa
10.6.2005 10:50:46   
dolenjka

Kaj pa če bi ga vseeno kar v službi naredila?? Daj no, da bomo tudi me imele razlog za veselje in da se malo ogrejemo, ker je zunja tako hladno!!

Držim pesti da si :nosecka: in da pod tvojim srčkom raste :duda:!!

(odgovor članu mackon)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   rezultat testa
10.6.2005 10:59:52   
klavdijam
Pa naj bo po vaše! Grem na wc..:):):)

(odgovor članu mackon)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   rezultat testa
10.6.2005 11:00:40   
*Neja*
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: za :modri::roza::nosecka:

(odgovor članu mackon)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   rezultat testa
10.6.2005 11:07:50   
klavdijam
Nič ni .... A upanje še je, če ne pa drug mesec:)

(odgovor članu mackon)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   rezultat testa
10.6.2005 11:14:03   
*Neja*
Eh... saj bo. Kot sem dans že enkrat napisala: vse plavamo v isti župci. Bo pa pol tolk lepše, ne?

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu mackon)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   rezultat testa
10.6.2005 11:24:50   
dolenjka

No no, mogoče pa še bo, drugače pa v akcijo in :sloncek::sloncek::sloncek:! Tudi zate bo posijalo sončece!

(odgovor članu mackon)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   rezultat testa
10.6.2005 11:31:35   
TANTRA
A ni malo premalo časa preteklo ko si ga delala???? Si ga stran vrgla?

(odgovor članu mackon)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   rezultat testa
10.6.2005 12:55:53   
dadica
saj veš kako gre reklama,da je cb 99% že prvi dan izostanka,100% pa po 9 mesecih!! :)-

malo za šalo, držim pa pesti da je uspelo!!!

lp dadica

(odgovor članu mackon)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   rezultat testa
10.6.2005 13:00:36   
klavdijam
Res ste zlate!

Sem šla še enkrat pogledat in ni bilo nič :)).

Je pa res, da mi je pri prvem otroku CB pokazal šele po enem tednu. Menstruacije imam skoraj na uro.... Prej sem uporabljala Mireno za zaščito in me je ginekologinja opozorila, da še ne vedo prav kako se bo telo obnašalo po odstranitvi le te. In čakamo in čakamo:).

Prijeten vikend vam želim, naj bo čimbolj sproščen in lep!!:sloncek:

(odgovor članu mackon)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.