Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tatoo-problem v službi! 4.10.2009 0:54:07
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija nekateri delodajalci, recimo policija, imajo v pravilih, da se tatuji ne smejo videti iz uniform... aja? to pa nisem vedla. glede na to, da študiram policijsko varnostne vede in imam tri sošolce, s tatuji na vratu zanimivo
|
|
|
|
RE: Tatoo-problem v službi! 4.10.2009 1:34:37
|
|
|
|
čipka
|
Če te bojo pa zarad tega odpustil, so nori. No, če slučajno te, jim reci, da še dobro, da se na vidi pearcinga, ki ga imaš tam spodaj.
|
|
RE: Tatoo-problem v službi! 4.10.2009 8:20:24
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA IZVIRNO SPOROČILO: rija nekateri delodajalci, recimo policija, imajo v pravilih, da se tatuji ne smejo videti iz uniform... aja? to pa nisem vedla. glede na to, da študiram policijsko varnostne vede in imam tri sošolce, s tatuji na vratu zanimivo marskikaj ti bo ščasoma postalo jasno.... sošolci in študij je eno, teorija zaenkrat, realnost, ko boš prišla na neko postajo in njeni šefi in interpretacija zakonov pa praksa....
< Sporočilo je popravil rija -- 4.10.2009 8:21:41 >
|
|
RE: Tatoo-problem v službi! 4.10.2009 9:00:26
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Kaksna nespodobna sluzba. Uniforma, ki ne prekrije niti rame?
|
|
RE: Tatoo-problem v službi! 4.10.2009 20:56:09
|
|
|
|
onka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mlada mamica zaradi tatuja nebi rada izgubila službe,....res da to ni nič kaj takega po eni strani,če vse drugo štima,ampak se lahko zgodi,da tudi to kdaj pride vzrok.S tem nebi rada imela problemov in si ga non stop zakrivala,glede nato da imamo službeno uniforo in mi ravno sega čez tatu?! Saj pol nimaš problema, ali pač?
|
|
|
|
RE: Tatoo-problem v službi! 4.10.2009 21:04:21
|
|
|
|
Oceania
|
S to razliko, da vsi vemo da nosi uniformo in pod njo tatoo.
< Sporočilo je popravil Lady Birdkiller -- 4.10.2009 21:05:17 >
|
|
|
|
RE: Tatoo-problem v službi! 4.10.2009 21:06:48
|
|
|
|
Mlada mamica
|
Mam ,ker se tatu vidi...ravno tolko,da se je opazil in to je blo dovolj,ko ga je direktorca vidla.... To so same neke njihove finte....ker marsikje vidim kakega ko ima kak tatu,pa jim noben nič ne reče....to so sama pravila posameznikov.../delodajalcev...nič,grem po neke flajštre...
|
|
RE: Tatoo-problem v službi! 4.10.2009 21:11:23
|
|
|
|
onka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mlada mamica To so same neke njihove finte.... To je pa največji problem.....
|
|
|
|
RE: Tatoo-problem v službi! 5.10.2009 10:36:21
|
|
|
|
Lolek in Bolek
|
draga moja, če imate predpisano nošenje uniforme, to spada v poslovni bonton. Osnovni poslovni bonton pa zahteva najmanj kratek rokav, ram naj se ne bi videlo. Tako to je. Tudi jaz bi hodila slečena v službo, ker nimamo klime, pa ne morem. Švicam pod oblekami in lepo nosim kvalitetnejše v čistilnico. Če se ne sprijazniš, pa bodi za trakom, pa še tam boš morala obleči zaščitna oblačila. Tako da......razmisli
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?