Padec in nespanje, trma (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

ery -> Padec in nespanje, trma (1.10.2009 20:11:41)

Pozdravljene...

En mesec nazaj je moj enoletni sinko padel po stopnicah... na sredini nekje ga je ujela sestrica... ne vem kako je letel dol, na čelu je imel dve buški.

Ne vem točno ali od padca ali en teden kasneje, ko je zbolel.. v glavnem od takrat se pooči zbuja, joka.. in trmari podnevi. Jaz mislim, da je to normalno, drugi me sekirajo, da je od padca kaj narobe. Kaj ve mislite?

hvala..

v posvetovalnici sem omenila padec...in vse to, pa je rekla P, da nima veze s tem.

BUŠICA -> RE: Padec in nespanje, trma (1.10.2009 20:42:29)

jaz mislim, da ni od padca. moj pred kratkim enoletnik je bil isti, faza trme, zbujanje ponoči za prazen nič...ne cartat, ne vodo- torej je trmaril tudi ponoči..pa ga je ta faza minila po nekaj mesecih. zdaj ma spet druge finte..recimo cepeta in vrešči ko kaj hoče..ampak tudi to vedno manj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image].
padel pa mi je s postelje direktno na glavo..,pa še kak ornk padec..mislim, da bi od prehudega padca videla drugačne spremembe. lp

ery -> RE: Padec in nespanje, trma (1.10.2009 21:13:28)

BUŠICA, hvala za tole tolažbo, jaz tudi mislim, da je obdobje in ne more biti kar tako od padca trmast in da se ponoči zbuja... ipočne pa ravno tako kot tvoj...

Stran: [1]