Naty_ka -> RE: Novembrke 2005 - 5.del (29.10.2009 20:41:03)
|
Ok, V žerovincih greš levo, ko pa prideš na vrh, pa greš zopet levo (tu je tista cesta, če greš desno prideš v Ljutomer, če greš naravnost prideš v Cezanjevce, če greš levo, boš prišla na ZGornji Kamenščak). Lahko greš naravnost, najboljše pa bo če greš levo. Potem se pelješ in vmes boš vidla odcep za Staro cesto. Ti kar lepo pelješ dalje. Potem se pelješ skozi Kamenščak in prideš do križišča. Tu bo zopet tako, da desno vodi cesta do Ljutomera, lepo pa za Branoslavce (pred tem križiščem je na levi strani igrišče). Se pelješ levo, mimo gostilne (ki je na desni) in potem pri kapeli zaviješ ostro levo. Greš dalje skozi vas Vogričevci, Radoslavci, Bučkovci in potem prideš zopet do križišča, kjer greš naravnost. Ker levo je cesta za Ptuj, desno pa v naselje. Potem prideš v Žihlavo, se pelješ še 3 km in si na Jamni. Pred Jamno je ena taka dolga ravnica (pred to ravnico je na levi oljarna). Jaz sem v začetku vasi. Ena taka rumena hiša-konkretno rumena barva. Prej sta dve hiši in še ena brez fasade. Zatem pa je ene 30 m od ceste moja. Če ti ni nič jasno pa me kliči... Mojo cifro imaš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|