ada2 -> RE: Novembrke 2005 - 5.del (6.4.2011 16:28:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ampak to, da bom pa imela zdaj 6 vikendov fraj je pa tudi nekaj, a ne? ok, to vzamem nazaj... videla danes dokončni razpored in delam v soboto 12 ur in drugi teden popoldne.... bljagh no, kdaj se bom pa kaj praktično naučila? nikoli, ker že zdaj dopoldne se praktično nič ne dela, za popoldanm pa se absolutno nič ne dela.... samo jamrati se pa zna kolko dela je[img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/img] pa ok, ada vgrizni se v jezik Ada...a to zi zdaj v bolnišnici, potem pa se vrneš v dom? Al kaj? Je pa ponavadi tako, da si vsi mislimo...joj kako bi bilo dobro, če bi napredovali, pa blagor našim šefom, pa kakšne plače majo....ko pa prideš na to in vidiš odgovornosti, pa njegovo delo, pa zahteve njegovih nadrejenih....vidiš, da ni vse zlato, kar se sveti.... Jaz vem, da ne bi bila nikoli v koži mojega šefa, pa četudi ima recimo 3x večjo plačo od mene... glede dela je meni fajn to, kar delam, moti me obnašanje nekaterih oseb.... ampak... HB se kmalu vrnem nazaj
|
|
|
|