|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   teža 5kg+
1.10.2009 16:00:10   
*lena*
Ne vem kaj naj bi to blo. V enem mesecu sem se zredila za 5kg. Pa jem normalno (zravo, ne pretiravam). sem v 6 mesecu. Ali se je kateri naredilo podobno? Skrbi me kaj bo naprej. Sem suhe postave.

Hvala

Lena
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: teža 5kg+
1.10.2009 16:28:53   
miapia
Tudi jaz sem se, sicer v zgodnejših tednih, kljub neješčnosti in predvsem zelenjavni prehrani. Potem me je še napihnilo kot balon, a sem pri 8. mesecih splahnela in čez noč izgubila 3 kg. Na zadnjem pregledu pred porodom sem imela "zdravih 10 kg" več, tako da se ne obremenjuj, še posebno ker veš, da zdravo ješ. Meni je G že na koncu bluzila, da ne smem jesti mandarin, ker vsebujejo ful sladkorja in se od tega redim in se mi zadržuje voda. Samo vseeno mandarine kot piškoti, kajne.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu *lena*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2009 16:37:21   
*lena*
miapia ful hvala za odgovor. Si me kar pomirila. Ker res ne vem od kje so se vzele te kile. No najbrz bo tudi nekaj na tem ker imam zelo slabo prebavo. No poročam kako bo naprej.

Še nekrat hvala.

Lena

(odgovor članu *lena*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2009 16:57:37   
miapia
Ni za kaj. Za prebavo pa donat ali pa zvečer namoči v vročo vodo suhe slive, zjutraj pa jih pojej in spij vodo, v kateri so bile namočene. Boš šla vsak dan lepo čičat in se boš takoj bolje počutila.

Pa srečno.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu *lena*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2009 22:28:09   
ribica.
tudi jaz sem se tako redila. Najprej lepo zmerno, zadnja dva meseca pa kr po 5 kil go, pa sploh ne vem od kod, ker sem itak sam jabolke vidla in se basala z njimi. Sploh mi ni blo jasno od kod 5 kil plusa. ne sekiraj se, saj jest ja moraš. Če gre gor za 5 kil, pač gre, kaj naj zdaj.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.10.2009 23:31:08   
kaya2007
tudi jaz sem se v enem mesecu zredila za 5kg, so me poslali na teste za sladkorno, pa valda ni bilo nič..mi je pa vseeno malo žal, da nisem bolj pazila, ker sem šla gor 25kg (na začetku sem imela 48kg) in še zdaj, po dveh letih, ni stanje tako kot bi želela user posted image

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.10.2009 11:34:42   
Nikita_
Tudi meni je teža kar naenkrat poskočilauser posted image
Do 20. tedna se nisem zredila nič, potem pa v enem mesecu naenkrat 4 kile gor. Zdaj sem noseča 27. tednov in teža še kar narašča, kljub normalni prehrani.
Tudi mene je ful skrbelo od začetka, ampak jaz se tolažim s tem, da če ne jem preveč, potem te kile ne morejo bit od maščobe in bojo skopnele, če ne prej po porodu.
Če pa bi se basala s hrano...to pa je že druga zgodbauser posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.10.2009 15:39:47   
stuhica
boš vse zguibila nič se sekirat... jaz sem se v prvo zredila smao tolk kolkr sem zguibila cca5 kg celo nosečnost ker sem mela diabetes ampak pol sem pa vsak mesec nazaj dobla 1 kg  po rojstvu tako da sem se zredila za vsak mesec 1 kg - dojila pa 14 mesecev....

Ampak to boš vidla bo zginlo... če le nimaš kakih dietnih težav oz. sladkornih... tkao d anič ne bat..

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Nikita_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.10.2009 15:50:37   
kaya2007
jaz sem se tudi nekje na polovici zredila v enem mesecu za 5kg in so celo paniko zagnali, še na preiskave za sladkorno so me poslali..pa ni bilo nič seveda..edino potem sem jih malo težje stran spravila user posted image  sem pa tudi drugače suhe postave.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.10.2009 19:49:15   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: miapia

Ni za kaj. Za prebavo pa donat ali pa zvečer namoči v vročo vodo suhe slive, zjutraj pa jih pojej in spij vodo, v kateri so bile namočene. Boš šla vsak dan lepo čičat in se boš takoj bolje počutila.

Pa srečno.

Za prebavo je zelo fajn mleto laneno seme. Obvezno vsak dan 1 žlico in veliko tekočine. Rezultati nisovidni iz danes na jutri, ampak ko začne delovat, pa deluje 100%. Jaz sem celo nosečnost to jedla in ni bilo dneva, ko ne bi šla 2x na dan kakat.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.11.2009 9:00:48   
ShopGirl
Tole z lanenim semenom pa drži! Jst dam mešanico semen (laneno, sončnično, bučno in sezamovo seme) v navaden jogurt in mam to za malico. Super za prebavo!

Nisem pa vedla da majo mandarine veliko sladkorja, zdej mi je jasno od kje +3kg v zadnjih 3-eh tednih! Pojedla sem jih na tone... OJOJuser posted image  Jst sm pa skos mislila kok je to dobr zame in sm jih lupila eno za drugo user posted image

Drugač sem pa v 36. tednu in mam +10kg, tko da se ne mislm preveč sekirat...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.