spanje v šotoru (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

viv_ -> spanje v šotoru (10.6.2005 9:21:09)

Za tite, ki ste bile z otroci v šotoru, koliko so bili stari ko ste prvič spali v šotoru in kako se je obneslo?

Poleti gremo s šotorom na Sicilijo, pa me je mal začelo skrbet, da se ne bo zjutri zbudila, odprla fršlusa in odtavala kam ven....

LP in hvala!

viv

Pilar -> spanje v šotoru (10.6.2005 9:23:31)

Joj, sory takoj, ker tole ne bo odgovor na tvoje vprašanje....bolj me zanima, če si kdaj že bila na Siciliji...jst bi šla ful, pa je moj čisto gluh za takke stvari....

Magi* -> spanje v šotoru (10.6.2005 9:24:29)

viv, kaj pa če na fršlus namontirate ključavnico (žabco)?

viv_ -> spanje v šotoru (10.6.2005 9:26:18)

Pilar ne, zdaj gremo prvič... Z mojim sva prepotovala Italijo, na Siciliji pa nisva bila... Smo si pa vzeli na izi, 3 tedne, tako da se bo dalo še kaj pogledat, ker z otrokom ne moreš imet takega tempa kot sam. Gremo pa z avto dol, tako da bomo "mobilni".

Magi* - dobra ideja - sem že razmišljala v tej semir.

lp

Anonimen -> spanje v šotoru (10.6.2005 9:33:09)

ja, sam če se bo Mirna odločila in se naslonila na šotor, se boste vsi trije podrli, al kako?

viv_ -> spanje v šotoru (10.6.2005 9:34:58)

Meta. ne :) hujš je če se ati odloči in nasloni na šotor, pol se bomo pa res podrli :)-:)-:)-

JASNA D -> spanje v šotoru (10.6.2005 10:01:41)

Mi smo bili lani v šotoru z 11-mesečnikom, pa glede tega, da bi nam ušel ali pa se naslanjal na šotor, nismo imeli nobenega problema. Tvoja je pa malo starejša in težko rečem. Pa že zna odpirati zadrge? mOJ FANTIČ SE SICER NEKAJ TRUDI, AMPAK MU NE RATA. Ups...

V glavnem - glede navedenega ni bilo težav, nas je pa dve noči pralo kot za stavo, tako da smo imeli vodo v šotoru....

LP, Jasna

afrika -> spanje v šotoru (10.6.2005 10:21:40)

Sicilija je zakon:bravo: - za moje oči in dušo nepozabno potovanje. Sem bila že 2x (in še bomo šli)...in obakrat nama je bilo malo žal, da nisva bila z avtom...pa sva pol napako popravila, ko sva prevozila celo Korziko. Oboje toplo priporočam!!!

Lepo siciljevanje želim:)!

Anonimen -> spanje v šotoru (10.6.2005 10:21:57)

postavte šotor na vrtu pa en dan kampirejte doma, da boste vidl kako ji bo všeč :)
lp, lara

ajat -> spanje v šotoru (10.6.2005 11:18:14)

CIAO
Nimam še otrok, tako, da ti povem lahko samo, kaj se je zgodilo z mano ko sem bla stara nekje 6-7 mesecev.

Z mojimi smo bli na dopustu in so me nesli počivat, nakar smo vsi trije zaspali.
Ko so se zbudili so me iskali in ker me nijer ni bilo v šotori pred šotorom, so valda nardili paniko in strahin vse, pa so me najdli polno iglic (od drevesa) jaz pa sem se smejala in se plazila dalje.

Tako da kjlučavnica ni tkao slaba ideja ;)

soseda -> spanje v šotoru (10.6.2005 12:21:36)

he, he sem se nasmejala odgovorom.
No ko sem bila še mlajša smo šli s staršem kampirat in vzeli :kuza: s sabo. In ker je rada uhajala smo jo dali na pašček. Seveda pri Mirni to ne bo vžgalo:)-:)-:)-
Sicer pa žabica, ali vsaj vrvica s katero bi zavezala zadrgo ni slaba ideja. Pa mogoče še kak zvonček, da ko bo začela šariti tam okoli, te bo zvonček opozoril na to.

Mojca20 -> spanje v šotoru (10.6.2005 19:15:04)

Viv, veš da si mi dala mislit. Na to niti nisem pomislila. Mi letos sicer še ne bomo kampirali, imamo 1-letno pavzo, ampak drugo leto pa že sigurno! Hm, ali pa če si ga s cvirnom na palec privežeš:)-:)-:)-

Stran: [1]