Diplomantke!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

miša1 -> Diplomantke!! (10.6.2005 9:18:35)

Vsem, ki se pripravljate na diplomo želim veliko sreče. Tistim, ki ste pa to že opravile iskreno čestitam. (Mene to še čaka v naslednjih letih).

Dajte mi pa malo pomagat. Moja svakinja je včeraj diplomirala (vzgojiteljica):bravo:, pa bi ji rada nekaj podarila, tako za spominček za to opravljeno delo (saj vem, da ima sama najlepši spomin), ampak tako, ko bomo šli prvič na obisk se mi zdi primerno, da pridem z enim darilcem. Samo kaj, nimam ideje.
lp
:sloncek:

Moyca_ -> Diplomantke!! (10.6.2005 9:29:46)

odvisno kakšna prijateljica je?
Morda kakšno sliko, ali pa kakšno rožo kot npr. drevo življenja ali pa ven z glave mi je padla tista roža. Full lepa, dragocena (saj ni tako draga- okrog 5 000 se že da dobit kakšna lepa) so različnih barv, nekatere cvetijo tudi celo leto. Kak se že reče tej roži:zmeden2:
ko se spomnim ti napišem:zmeden2:
no tega bi bila vsaj jaz vesela, tako da če kdo ne bo imel ideje kaj mi kupit konec avgusta:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

viv_ -> Diplomantke!! (10.6.2005 9:33:56)

Jaz imam pa dones 6. obletnico diplome :)- resno!

Moyca - a si mislila orhidejo?

Lahko pa tudi kaj malega zlatega - obeski ali pa majhni uhančki niso dragi, pride pa lepo pa res ostane za spomin - če ji je zlato všeč seveda.

lp

NinKa -> Diplomantke!! (10.6.2005 9:58:39)

Čestitke Viv :bravo::bravo::bravo::bravo:

:sloncek::kuza::sloncek:

babylove -> Diplomantke!! (10.6.2005 10:35:04)

Malo dražje nalivno pero.

AnBan -> Diplomantke!! (10.6.2005 10:46:06)

Meni je mami prinesla šopek..notri je bila rdeča vrtnica, pšenica in nekaj modrega...cvetličarka ji je razložila, da ima vsaka stvar nek simbolni pomen...neki okrog znanja, pa službe...sam sem pozabila, ker je že tako daleč nazaj od moje diplome.

Moyca_ -> Diplomantke!! (10.6.2005 10:54:03)

:sloncek: ORHIDEJA :sloncek:

Anonimen -> Diplomantke!! (10.6.2005 11:30:59)

Meni pa so doma naredili torto v obliki odprte knjige, v kateri je z velikimi črkami pisalo LEKSIKOLOGIJA (tema moje diplomske).

teta beta -> Diplomantke!! (10.6.2005 13:09:16)

Svakinja in brat sta meni podarila prstan iz belega zlata. Odvisno koliko je stara in v kakšnih odnosih sta si. Jaz zelo rada podarjam knjige... lahko pa je tudi kak hec, če je tak tip.

miša1 -> Diplomantke!! (10.6.2005 13:50:32)

Ja tudi jaz se nekako nagibam h kakšni knjigi.

Stran: [1]