Prehlad me ubija (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Suzikaa -> Prehlad me ubija (1.10.2009 10:01:50)

Jutri imam rok poroda in že tretjič v teh devetih mesecih sem prehlajena! Poroda samega me ni strah, je pa me strah da bom že takoj na začetku okužila našo malo pikico.
Pomagajte mi z vašimi nasveti kaj še naj pijem ali jem da mi bo čimprej boljše.

smejčica -> RE: Prehlad me ubija (1.10.2009 11:12:39)

Ojoj, boga.

Sicer ne vem kolk hudo je, ampak...

Jaz bi si nekajkrat na dan naredila topel čaj z medom in limono, za grlo bi vzela kak isla mint, lekadol če je počutje zelo slabo. Morda kake inhalacije, fitiološko za nos. No, to pa je menda tudi to. [sm=zmeden.gif]

Eno [sm=pikapoka2.gif] da se čimprej pozdraviš in ... drži se pri porodu. [sm=bravo.gif] Okužila pa je menda ne boš, saj jo boš verjetno dojila. [sm=bravo.gif]

Isabellabina -> RE: Prehlad me ubija (1.10.2009 12:01:03)

Poznam to,situacija fuuulll zoprna.Jaz sem bila pri četrtem porodu še hujša.Rodila sem konec decembra,še tisti dan sem bila vsa vročična in sem samo molila ,da nebi šla še rodit,a se je zgodilo ravno to.Imela sem poln nos,boleče sinuse,vročino....in so mi sestre takoj rekle,da otroka naj nič ne ljubkujem,si ful umivam roke.Predihavanje popadkov je bila mora ,saj nisem mogla dihat skozi nos,vse dokler mi sestra ni prinesla operila in potem je bila odrešitev.
Jaz upam ,da se boš pozdravila.Nimam pa nobenega recepta kako si pomagat,poskusi kot je napisala predhodnica,pa zadrži se  pri porodu ,da ne ljubkuješ bebija,ker se tako hitro naleze prehlada.

Stran: [1]