Dr. Mojca Demšar, ginekologinja, e-mail? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Kerensa* -> Dr. Mojca Demšar, ginekologinja, e-mail? (1.10.2009 8:14:05)

Mi ga lahko katera pomaga najti kje na Internetu?

danajana -> RE: Dr. Mojca Demšar, ginekologinja, e-mail? (1.10.2009 8:16:55)

A ona ima e-mail naslov? Kakor vem se za naročanje uporablja telefon.

Kerensa* -> RE: Dr. Mojca Demšar, ginekologinja, e-mail? (1.10.2009 8:24:14)

IZVIRNO SPOROČILO: danajana
A ona ima e-mail naslov?

Ja. Vsi zdravniki ga imajo.

špelin@ -> RE: Dr. Mojca Demšar, ginekologinja, e-mail? (1.10.2009 8:36:17)

Če je to ta, ki dela v ZD Šiška, poskusi tale postopek:

NAROČANJE PREKO ELEKTRONSKE POŠTE V ZDL se na pregled lahko naročite tudi preko elektronske pošte, vendar svojega obiska v tem trenutku ne morete direktno vpisati v čakalno vrsto, iz katere bi razbrali termin svojega obiska. O terminu obiska se morate dogovoriti z medicinsko sestro, kar je bolj smiselno tudi s strokovnega vidika, saj medicinska sestra iz vašega e-sporočila lahko razbere nujnost vaših zdravstvenih težav. 
E-naslovi niso objavljeni na spletni strani, ker bi bili tako enostaven vir za pridobivanje naslovov za namene neželene elektronske pošte (spam-a).

Vsaka ambulanta, kjer je mogoče naročanje, ima elektronski naslov v obliki:
narocanje.ime.priimek@zd-lj.si
Tako bi imela naprimer ambulanta dr. Janeza Novaka elektronski naslov:
\n narocanje.janez.novak@zd-lj.si Elektronski naslov je bil zakrit pred oglaševalskimi robotki; Če ga želite videti, morate imeti omogočen Javascript

V primeru, ko ima zdravnik dva priimka, je elektronski naslov v obliki:
\n [email=narocanje.ime.priimek1-priimek2@zd-lj.si]narocanje.ime.priimek1-priimek2@zd-lj.si[/email] Elektronski naslov je bil zakrit pred oglaševalskimi robotki; Če ga želite videti, morate imeti omogočen Javascript
Dr. Alenka Polajnar Gačič bi tako imela elektronski naslov v obliki:
\n [email=narocanje.alenka.polajnar-gacic@zd-lj.si]narocanje.alenka.polajnar-gacic@zd-lj.si[/email] Elektronski naslov je bil zakrit pred oglaševalskimi robotki; Če ga želite videti, morate imeti omogočen Javascript

Elektronski naslovi za naročanje niso namenjeni izmenjavi informacij o zdravstvenemu stanju pacienta ali posredovanju nasvetov o zdravljenju, temveč izključno naročanju.

Kerensa* -> RE: Dr. Mojca Demšar, ginekologinja, e-mail? (1.10.2009 8:38:57)

To je ta, ki dela v ZD LJ - Šiška, ja. Hvala. [sm=smiley1.gif]

Stran: [1]