|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hujšarice
10.6.2005 8:28:58   
mehurčica
Kako ste danes? Jaz imam pol kg manj, tako da se danes nujno moram striktno držat diete, da bo jutri cela kila.:sloncek:

Ej, Jančika, če hočeš hujšat s tekom, se ti pulz naj ne bi dvignil nad 140! Pa sej to verjetno že veš...si očitno res želela tisto čokoladno pito(joooooj, kaki luštiiii:love: ) ven spravit.:)-

Danes bom verjetno jedla tako:
Z: skuta 0,2ml.m. s sladilom in cimetom
M: jagode, nektarine, riževi oblati
K: puranje hrenovke z malo kečapa in hrenovega preliva
V: dušena zelenjava

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Hujšarice
10.6.2005 8:33:48   
Blink1
Jaz sicer ne hujšam...jedla pa bom verjetno takole:

Z: nič
M: nič
K: če se mi bo dalo kaj skuhat oz. če bom kje kaj dobila oz. če bom Neji kaj stran pojedla:)-
M: kakšen keks
V: ne vem, verjetno nič

:zmeden2: Zdravo, ne?

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Hujšarice
10.6.2005 8:50:14   
nenni
Jaz tut danes zadovoljna, en kg manj, tako da skupaj: -7.

Moj načrt:

Z: sveža kumarica, 2 rezini sira (že uresničeno)
M: jogurt
K: šobska solata
K2: popečeni koščki mesa (piščančji), dušena bučka, solata
V: skuta z žlico kisle smetane

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Hujšarice
10.6.2005 9:10:23   
Anonimen
mehurčica moji hujšajo po dieti iz kliničnega centra.
Prvi dan:proteinski dan
drugi dan:škrobni dan
tretji dan:ogljikovi hidrati
četrti dan vitaminski dan
enkrat mesečno vodni dan
Dijeta traja 90 dni in v tem času boste zgubili 18-25 kilogramov.
Moji so šele začeli zato vam rezultatov ne morem posredovati.Po drugih sodeč pa je učinkovita.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Hujšarice
10.6.2005 9:15:16   
mehurčica
Neva, sem s to dieto hujšala pred par leti in sem v enem mesecu izgubila 3kg.:bravo:Takrat sem sicer že imela super postavo, zato sem tudi manj shujšala, kot bi kdo, ki ima že od začetka več maščobne zaloge.

Sedaj pa ne hujšam po tej dieti zato, ker se mi ne ljubi razmišljat. Pač OH črtam iz jedilnika in so rezultati tudi vidni že v 2,5 tednih.:bravo:

Če bi jaz izgubila 18kg, bi me lahko samo velik črn avto še prišel iskat.:)-

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Hujšarice
10.6.2005 9:16:49   
mehurčica
Pravzaprav v 2 tednih. Sem začela včeraj pred 2 tednoma.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Hujšarice
10.6.2005 9:19:35   
Anonimen
Ja sej ta je primerna za tiste z več zaloge:)-
Zato se samo moj mož in najmlajša bolj držita diete midve z Katjo delava malo ovinkov:)-ker rabiva zgubit samo tri kile..drugače bi se ti tudi midve pridružile v tistem avtu...smajli ki kaže rogove...:)-
No čim večji uspeh ti želim:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Hujšarice
10.6.2005 9:43:41   
Jančika_
:ups::ups::ups:Sej vem, matr. Samo se mi je suzlalo od tistega cukra včeraj, pol sem pa pretiravala.:ups: Zato se mi je pa danes za dobro jutro kri ulila iz nosa.:hudicek:

z: sveže stisnjen sok pomaranče in grenivke (standard, brez tega ne morem živet)
nesladkam polnozrnat müsli, mleko
k: verjetno polnozrnati špageti z omako iz bučk, paradižnika in paprike, zelena solata
v: sadje? (bom še videla, mogoče bo beljakovinski obrok)

Vsak dan zjutraj spijem žlico sirupa Endovital, čisti cuker, samo kaj, ko sem si ga kupila, ko sem zanosila, ima pa kratek rok uporabe in je drag ko žafran, tako da ga bom pač dokrajčila.:zmeden2:

Srčno upam, da me ne bo premagalo, ko bom danes pekla pecivo za jutrijšnji piknik.:torta:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Hujšarice
10.6.2005 10:27:59   
Anonimen
No, ker vidim, da ste nekatere na res pohvale vredni in trnovi poti do boljše postave, danes ne bom postregla s svojim jedilnikom, ker dobim potem totalen manjvrednosten kompleks pred Jančiko.

Vas vse občudujem!

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Hujšarice
10.6.2005 10:49:17   
Lunca1
Neva, samo tista iz kliničnega je druga, imaš jedilnik za 1 teden. je pa ta ločevalna za 90 dni, definitivno bolj zdrava. Meni je v slabih 60 dneh uspelo izgubit 8 kg, pa upam da mi jih bo še kaj. Potem gremo pa jeseni 2. runda.:)-

Jaz sem pa za zajtrk 2 banani, pa bebe čaj. Za kosilo bom krompirjeve svaljke z drobtinami in ogromno skledo zelene solate, zvečer pa še ne vem, v glavnem nekaj škrobnega. Vmes bom pa mogoče še kakšno jabolko.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Hujšarice
10.6.2005 15:11:23   
Jančika_
Popravljam jedilnik. Ker bo za vikend na sporedu nažiranje, sem za kosilo imela beljakovinski obrok (jajca s čebulo in zelišči, solata). Zvečer bo sadje.

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?