|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
10.6.2005 8:14:18   
Dari
Končno danes spet jaz enkrat prva :bravo:.
Zanima me, drage moje, kaj je zdaj s :kava: pri Žabarju? Da ali ne? In kje pravzaprav je ta Žabar?
Dajte se mal zbudit in povedat če se vidimo, da se jaz zmenim za avto.

LP :metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJKE
10.6.2005 8:17:20   
Dari
Tinka sem šele zdajle videla tvoje sporočilo. In ne vem čist točno. Dajte mi napisat najlažjo pot, če pridem po Celovški in se peljem proti centru. In kam potem?...

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJKE
10.6.2005 9:15:41   
Anonimen
Po Celovški mimo Tobačne pri semaforju desno na TRŽAŠKO (kot bi šla na morje al pa v Špara al pa k Malgaju)
No in ko boš vštric Viške cerkve (ki je na tvoji levi), zavij na desno (je sicer semaforizirano križišče, ampak za levo ni semaforja), pol greš pa čez želežniško progo pa mal naravnost in se direkt pripelješ pred Žabarja.
Če ti ne bo zneslo, me pokliči :bravo:

Midve s Pupo25 bova 100% tam. Pa Petra baje tudi. Pa Antigona.

se vidimo!

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJKE
10.6.2005 9:16:50   
petraCBU
Iz Centra na Tržaško v smeri proti Dolgem mostu. Iz Tržaške zaviješ desno čez rampe - kmalu zatem ko imaš na nasprotni strani ceste cerkev, na svoji strani pa gostilno Ribnčan. Se torej odpelješ desno čez rampe, mimo ene osnovne šole (si na Viški cesti) in potem je že čez nekih 50 m gostila Žabar. Ni za falit. Parkiraš na pločniku, al pa če je prostor, kar na dvorišču.
Jaz bom tam. Takoj po 11.30. Al kdaj smo že rekle? :zmeden:
LP
P.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJKE
10.6.2005 9:17:43   
petraCBU
A Tinka, si že ti pojasnila! No, boljše 2x kot nobenkrat... :)

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJKE
10.6.2005 9:48:48   
Dari
Hvala punce ;). Pa se vidimo. Komaj že čakam :)-.

Lp :metulj:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJKE
10.6.2005 12:17:27   
CIPRESA
Vam kar malo zavidam punce, jaz pa nimam prevoza, pa še za jutrišnji piknik moram vse pripravit pa pospravit, pa saj veste.....
Sem že zdajle vse polikala, zdaj pa moram pomagat mojemu, da pokosiva travnik pa da pospravim stanovanje, ki je v razsulu, pa da mal pripraviva mize pa stole (vse je namreč prašno) zvečer pa še pripravim meso ki ga imava ful.
Ja mislim da bom danes najbolj spala!!!
Bova sedaj ko imamo digitalca malo poslikala, pa bom pol dala gor slike kako je bilo!!

LP CIPRESA

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJKE
10.6.2005 12:34:04   
malika
Ja kje pa ste vse ostale? Pakirate torbe za v porodnišnico ali kaj? :)-

Jaz sem moram pa kar hitro pohvalit, da je bilo na včerajšnjem UZ, vse super OK. Maternični vrat se je spet podaljšal in tako meri 4 cm, pa lijaka ni več,... No v glavnem vse kaže na to, da se je mali odločil počakat do julija. :bravo::bravo::bravo:

Zdaj pa grem na ples :)-

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJKE
10.6.2005 14:38:51   
Meceno
Malika, po eni strani si prav pogruntala , perem , likam ,:)-:)-:)-:)-
Sedaj pa ravno jem, mal tle gor pišem, opažam da sploh nočem več normalno jest za mizo , ampak vse pred računalnikom, joj, kaka slaba razvada,:ups:....

Imam pa izpad čiščenja :)-:)-:)-, hormoni ti so takšni kot so bili pred M. oz mislim da je hujše,...
Celo tak daleč sem šla včeraj, da sem vrate , kjer bo otroška sobica konkretno uničila , je bila neka smola gor oz lepilo, jaz pa to dol z acetonom :(( ( fornirana vrata ). Najbolj grozno je to, da sem vedela,da bo šel lak dol ( neeeee jaz vseeno :hudicek: ), s tem , da sem bila 100% da bom pobarvala z barvo za les in bo vse OK ,...
V glavnem, škodo popravljam, barvam, če ne, pa druga vrata ,...8):ups::ups::ups:

Drugače, se redimo , sem že ko :pujs: , vse se pripravlja na porod, imam konkretno mehka bedra, pa rit, pa vse se mehča, razen moj trebuh je trdi ko ,.... :ups:, malo boljše je ko vzamem tableto Spasmex,...

Grem jest ( za mizo ) :bravo::bravo::bravo:

Aja , sem že včeraj vprašala,... A IMAJO PODLOGO ZA PREVIJALNO 80*80cm IN KJE ČE JE ? Hvala

Lp Meceno

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJKE
10.6.2005 15:26:58   
Vekica
Hm, Meceno, če ti kej pomaga, imajo pri Sončku 85x70. :zmeden2:
Sicer pa si jo bom jaz naredila sama - kos pene in plastificiran prt.
LP Vekica:)

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJKE
10.6.2005 15:31:43   
Dari
Jaz sem v ponedeljek v BC kupila podlogo 76x80. Stane okrog 5000 se mi zdi.
LP :metulj:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJKE
10.6.2005 15:50:19   
bobek05
Meceno, jaz jih sicer nisem merila (previjalnih podlag), ampak v Baby Centru v MB imajo precej velike .. Pojdi pogledat. V Pikapolonici pa sem bila včeraj pa nisem pogledala, ampak se mi zdi, da je BC bolje založen...

Malika, čestitam za dobro novico... Držim pesti, da bo čim dlje ostal notri..

Jaz že odštevam dneve.. Iz dneva v dan sem bolj utrujena, ponoči skoraj nič ne spim, skoz dan pa bolj ali manj vegetiram, probam kaj pospravit, pa se hitro utrudim.. :( Na srečo mi :love: veliko pomaga.. Za v avto sploh več nisem - mi je ful neudobno sedet. Mali brca ko zmešan :hudicek: ali pa kaj ven tišči (običajno glavico, ki jo ful začutim, ker je od zgoraj)

Še vedno ne morem verjet, da bomo naslednji teden cartali .. Trenutno duševno stanje še vedno niha - sem ful vesela, da bo vsega konec, ker sem totalno že zdelana in ne vem kako bi preživela še do roka (kaj šele če bi si zmislil in še potegnil :zmeden: ), po drugi strani pa me je malo strah CR, pa žalostna sem, ker bom vse prespala... :(

Eh, je pač tako kot je in če pravijo, da je tako najbolje zame in zanj, potem bo že tako... danes sem :love: že učila kako se dela s RR, da bo lahko naslednji teden javil kako sva z :duda: ..

Izkoristite dan (čeprav ni ravno idealen), ker bo baje čez vikend dež..

Bobek v 37t

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJKE
10.6.2005 17:22:57   
LONA13
Ojla beybe,
kako je blo na sladoledu!!!!
Sem hotla pridt, pa se že cel dan tolk slabo počutm!
Ne vem a je vreme krivo... mam ful nizek pritisk, pa vrti se mi, pa srce mi tolk zbija k da bi me kap hotla zadet. :((:((:((:((:((.

No ampak vseen sem oprala prvo rundo cunc za tamalčka!:sloncek::sloncek::sloncek:
Vam morm priznat, da me je vsak dan bolj strah .....:((, si ful težko predstavljam oz. si ne morem, kako bo to vse skupi zgledal.....:((:((:((

Potolažte me mal, prosim!!!!!
Polona

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJKE
10.6.2005 18:22:55   
bobek05
LONA, ne :(( , mislim, da smo bolj ali manj vse na istem.. Mene tudi zadnje dneve obhajajo čudne misli, kako bo po porodu, kako bom vse to zmogla, kakšna mama bom ipd. Mene stiska še toliko bolj, ker VEM kdaj bo prišel na svet (zaradi napovedanega CR).. včasih tuhtam, da bi bilo boljše, če bi mi rekel, da je CR z danes na jutri, ne pa to čakanje - me dela samo še bolj živčno... :hudicek:

Mislim, da bomo vse zmogle.. Zdaj jih nosimo pod svojim srčkom že skoraj polnih 9 mesecev, ves ta čas pa smo čutile njihove gibe, se cartale in božale po trebuhu, se nasmehnile vsakič ko se jim je kolcalo... Prepričana sem, da bomo odlične mame, zato ker si jih želimo in ker jih imamo brezpogojno rade.. :bravo: Prvih nekaj tednov se bomo verjetno še malo lovile, ampak naši :angel::angel::angel::angel: bodo razumeli, ker se moramo navaditi na njih prav tako kot oni na nas, potem pa bomo že prave profesionalke v dojenju, previjanju, oblačenju.. :)-

LP

Bobek

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJKE
10.6.2005 18:31:49   
LONA13
Včasih se mi zazdi, kot da se bom vsak čas zbudila iz sanj.....Rada bi, da bi dan D že prišel... Rada bi ga že spoznala...
Joj, dans pa je neki čudnga v zraku - a je kakšna polna luna :)-:)-
Ponavadi nisem tako črnogleda...
Bobek ful ti hvala za tolažbo ...:bravo::bravo:

Lp, Lona

PS: jest sm cunce oprala s čist navadnim praškom...

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?