Nujno do 12-ih (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

BUČKO -> Nujno do 12-ih (10.6.2005 7:53:25)

Ola punce
Danes ob 12 gremo v Celovec pa točno ne vem kje je schmid trgovina pa kika toys.Prosim a mi katera pove kako točno pridemo tja.Vem da ste to že miljonkrat napisale vendar sem iskala po iskalniku pa ne najdem.Predvsem me zanima schmid ker imajo avtosedež znižan iz 52.00 na34.00 mi ga pa nujno rabimo

Hvala

baguSka -> Nujno do 12-ih (10.6.2005 9:11:12)

Hmm ne znam ti razložit, počak kšno jeseničanko da se predrami.;)

viv_ -> Nujno do 12-ih (10.6.2005 9:12:40)

Pejt na Schmidovo domačo stran, pa ti nariše kako in kaj... www.schmid-baby.at

Sicer pa, če prideš preo Ljubelja, pejdi samo naravnost proti Celovcu in ko prideš do McDonaldsa (bo na tvoji desni) greš ana tistem semaforju, tik za mc-om desno, pa spet samo naravnost. Potem pa prideš do enega križišča, kjer imaš na desni strani ceste enega velikega vulkanizerja, na levi strani ceste pa prodajajo Volkswagne.... Če greš tam na semaforju naravnost se zaletiš v kiko, če greš pa na tem semaforju desno, imaš pa po 250 m na desni strani Toysa, pa kik diskont za oblekce pa tko... In če greš na tem semaforju na levo, se obrneš nazaj proti centru mesta, se pelješ naravnost, potem greš pa v nek podvoz in takoj za podvozom desno (mimo OMTC-njihov AMZS) pa prideš do Schmida.

A te lahko nekaj prosim - daj poglej za kombinirana igrala v toysu (gugalnica-tobogan) če kaj imajo? Hvala!

LP in dober nakup!

Stran: [1]