Tuš mobil (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Bauka -> Tuš mobil (30.9.2009 19:56:48)

Pozdravljene,

odločam se o spremembi mobilnega operaterja. Razmišljam, da bi "šla" s Si.mobila na Tuš mobil, pa me zanima, kakšne so kaj izkušnje, ali je dobra omrežna pokritost (slišala sem, da signal "meče ven"), pa pravijo na Tušu, da sedaj več ne, pred časom pa je res.

Prosim za vaša mnenja, da bo moja odločitev lažja.
Hvala in lep večer,
Bauka

lokvanj22 -> RE: Tuš mobil (30.9.2009 21:26:09)

zdravo!
jst imam Tuš mobil in nisem prav nic zadovoljna z njim. Na najbolj odprtem prostoru ni omrezja. In to ze kar neki mesecev. V stanovanju mi sploh ne lovi,..

Kerensa* -> RE: Tuš mobil (1.10.2009 6:36:46)

Doma imamo dve predplačniški SIM kartici TušMobil-a in kljub temu, da živimo v Ljubljani, ne morem reči, da je signal dober. Velikokrat se zgodi, da ima TušMobil tam, kjer ima Mobitel polni signal, samo polovičnega. Na trenutke prekinja zvok (sekunda ali manj), a to ni krivda aparata, saj je le ta nov. Kljub temu se večinoma da normalno pogovarjati, se pa na TušMobil ne zanašam 100%-no, zato mi je to drugi telefon. Je pa res, da so cenovno ugodni.
Imamo pa še eno naročniško kartico T2, ki pa omenjenih težav nima in je prav tako cenovno ugodna.

www.t-2.net/?AUID=A82D6501013260A020371

miapia -> RE: Tuš mobil (1.10.2009 9:23:07)

Jaz nimam nobenih težav, včasih res kaj prekine, a to se mi je dogajalo tudi na Mobitelu in Simobilu. Je pa slušnost ful odvisna od kakovosti telefonskega aparata. Tudi če je nov, ne pomeni, da je zelo kvaliteten. Jaz sem kupila Samsunga, ker je prvi imel na touch, pa sem razočarana nad samim telefonom. Signal pa - bila sem v tujini v vseh treh trdžavah okoli nas, pa je bil signal vedno. razen seveda v kaki luknji, kjer tudi Mobitel ne dela.

Bojana82 -> RE: Tuš mobil (5.10.2009 11:06:30)

Jaz sem na Tušmobilu že dve leti in moram rečt, da sem zelo zadovoljna......še nikoli nisem imela nikakršnih težav, omrežje povsod, nikoli mi ven ne vrže itd....Pa moram povedati, da sem veliko po Sloveniji in zeloooo pogosto na telefonu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]......čisto druga pesem pa je bila, ko sem bila še na Simobilu!

boni25 -> RE: Tuš mobil (5.10.2009 11:38:10)

Jest sm bla na Tus mobilu skor en let.Dokler je imel tus pogodbo z mobitelom da smo bli lahko na njihovem signalu je blo ok potem pa poraz,mislim če si pamenta pejt na mobitel majo zdej ful ugodne pakete.Jest sm tus mobilu raj izplačala telefon k sm ga vzela in sla nazaj na mobitel in se par takih poznam.Groza sam na tusmobil ne it resno.Skoz sm bla nedosegliva kar naprej mi je prekinjal, mislim kr neki.

Stran: [1]