mate0ja -> RE: Jok v vrtcu (13.10.2009 12:26:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Če dude otroku nikoli ne porineš, je tudi rabil ne bo. Ne vem, zakaj mamice že v porodnišnice trogajo tiste dude. Se da čisto lepo brez. Pa nimaš nikoli panike ne s tem, kolikokrat mu bo zletela iz ust, ne s prekuhavanjem, ne s tistim momljanjem otroka skozi dudo, ne z zobmi, še najmanj pa z odvajanjem. S tem se pa ne strinjam ravno. Jest sm bla tud prepričana, da mojemu otroku pa že ne bomo dali dude. V porodčnišnici je ni imela, tudi prvih štirinajst dni doma. Sva se pa dojili vsaki dve uri po eno uro, skoraj nič ni spala. Bila je nervozna. Sem klicala patronažni, ki pa je rekla, da je pričakovala moj klic na to temo. Predlagala je dudo. In od takrat naprej smo imeli zadovoljno dojenčico. Zdej je stara 15 mesecev in še ima dudo, vendar smo postavili določena pravila, ki se jih drži. Ko zjutraj ustane, da dudo počivat na poličko. In tam ta stvarica ostane dokler ne gre spet počivat. Zelo redko jo gre iskat tudi vmes, ker ve, da duda dela, ko ona spi in takrat ko je budna mora pa duda počivat. Imata dvoizmensko delo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|