dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

AnBan -> dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE (10.6.2005 8:54:43)

drgač pa kar se sitnobe tiče...mo koj zagrab samo ko pomislim na lušno pošto, ki jo je moj:love: dobil včeraj...:hudicek::hudicek::hudicek:dohodnino za plačat...:grrr::grrr::grrr:50 čukov:grrr::grrr::grrr:...

Anonimen -> dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE (10.6.2005 8:57:29)

Al bina pol pa lep počitek.
Anban..ti si razkurjena kot:hudicek:kaj bi morala jest rečt...država krade ko sraka...trikrat več kot tvoj:(:(:(:((

viv_ -> dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE (10.6.2005 9:18:02)

Morgen še od ta pikastih! Tamalo je učer začel srbet k pr norcih, pol smo mel okol 6 zjutri ene vaje, zdej pa še kr spi pa rolete sem že gor dala... No ja, pomoje lahk nardim tut :bravo:

Končno je po dveh dneh pršu moj :love: domou, tako da je dočakala ata. Mi je šla že na živce, skoz je hodila po stanvanu, pa s telefonom, pa z njegovimi copati pa z njegovim pulovarjem, zraven pa :"ata, ata...". Mama pa jebi se :grrr:

Teja, upam da si se OK zmenila. Drgač pa prosm, ne tok šimfat čez privatnike... Moj dela pr enmu, k bi pa lahko rekla da je CAR :bravo:

Splišni, čestitamo ob novem družinskem članu :)- K smo mel mi neki cajta papagaja, je naš pes ratal dvonožec, pa hexenšus je dobu :)-:)-

Mejte se babe!

dory -> dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE (10.6.2005 9:24:27)

o viv...jah no...niso vsi privatniki ok :)-

drgac pa lupcka Mirni in cimprej se pocajtejte

Jančika_ -> dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE (10.6.2005 9:34:03)

Meni se je za dobro jutro ulila kri z nosa.:hudicek: In to pošteno. Joe pa me je milo prosil, če lahko malo zakuri, tako da - evo, 10. junij (sej je 10., ne?), mi pa kurimo. Juhej.

Anonimen -> dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE (10.6.2005 9:37:34)

Ja kaj čmo Jančika...pravjo,da bo z leti še slabše(držim pesti,da ni res)Jaz sem ponovno kouter za ponoč nase navlekla.Okna so spet zjutraj zaprta:((pa že tako lepa topla jutra dišeča po morju in poletju so se že začela potem pa nazaj v jesenski hlad:((in burjo:morje:

viv_ -> dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE (10.6.2005 9:39:22)

Men bo za tamalo toplih cun zmanjkal k raste ko konopla - ta nove so pa vse poletna :ups:

Pilar -> dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE (10.6.2005 9:39:32)

pozdravljene........jst sem pa ful vesela, da ni vročine....kje ne prenašam....drugač pa...lepo se mejte

Pupica -> dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE (10.6.2005 10:05:22)

jančika pri nas že cel teden kurimo, ker je tak :pujs:mraz. In zdej morava še posebej merkat malega škrata, ki bi se potem najraje okoli kamina sukal:sloncek::sloncek::sloncek:

spacey -> dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE (10.6.2005 11:11:10)

Al bina kok si pa ti zgodnja, pa kje delaš, da si že ob 4:30 v službi? :ups: :zmeden:

viv_ -> dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE (10.6.2005 11:19:49)

Evo, sem dala v ablum našo piko k gleda telebajske :) Mami pa klele visi...

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]