Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 4:52:35
|
|
|
|
buča
|
:zaspan::zaspan:itak,ker še jutr delam....zdele že pospravljam včerizvečeri raztur,poj pa veselo na delo....:zaspan::zaspan:
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 5:05:54
|
|
|
|
Anonimen
|
U, dobra si, da tako zgodaj pospravljaš. No, jest sem pa že v službi :)-
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 5:46:07
|
|
|
|
E_jen
|
Jupiiiiiiiiiii, petek je!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Čeprav je napoved slaba:hudicek::(, gremo mi vseeno na morje:morje:.
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 6:40:11
|
|
|
|
dory
|
Se,zato ker se grem pogovorit s sefom :)...tale zna bit poteza,ki bo odlocla o vsem :)
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 7:00:10
|
|
|
|
AnBan
|
Jutro:zaspan:...ful dobre volje, ker mi soncek sije skozi okno...Teja, drzimo pesti, da bo vse OK pri sefu:bravo:...pa sporoc nam kako bo slo
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 7:01:39
|
|
|
|
Taša
|
Dobro jutro.. Tudi jaz sem že kar aktivna.. Pospravlja in pripravljam, likam stvari, ker gremo jutri za en teden v Čateške..Danes imam še en kup stvari za porihtat, me je kar groza ko se spomnem, da kaj ne bom pozabila.. Upam da se bo vreme malce popravilo, no pa sej drugače se bomo pa notri kopoli.
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 7:03:01
|
|
|
|
CatJa
|
D:zaspan:BR:zaspan: JUTR:zaspan: Kaksno sonce, kje je sonce :zmeden2:
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 7:06:55
|
|
|
|
CatJa
|
Ah, sem ga ze nasla :(( :(( :(( za oblaki!
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 7:08:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Teja, kar pogumno. Stojim za vsem kar sem ti včeraj rekla. Držim pesti, javi ;)
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 7:10:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, Teja, držim pesti. Dobro jutro. Jaz sem še v pižami in pijem kavo. Imamo novega papagaja, najdenčka, ki mu je ime SDova. Papiga Sova. Seveda po Tiborjevo, iz Harryja Potterja. Miša ga "čuva" tako intenzivno, da ne vem, če bo to šlo skupaj. Mož pravi, da s ebo že navadila, samo dvomim. Lovec je lovec. Mi gre na živce, ker neprestano stoji poleg mize, bulji gor v papagaja in cvili. Uf, kava deluje, že letim.
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 7:12:19
|
|
|
|
Anonimen
|
No, evo, še papagaj :)- Aja, primoza, če bereš: paprike so odlične :bravo:
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 7:35:36
|
|
|
|
nejcko
|
Gut morning punce!!! Joj, al bina, kolk si ti zgodnja!!! Kdaj pa potem že vstajaš, k si pol že ob takih nečloveških urah na šihtu? Jaz se takrat ponavadi šele prvič obrnem. Je pa takoooo mrazzzzzzzz danes ... al sam mene tko zebe?
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 7:37:09
|
|
|
|
dory
|
Evo back...sem vrgla vse karte na mizo in s tem riskirala delovno mesto...ampak vcas je bols se izpovedat...s tem se marskej resi :)
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 7:42:32
|
|
|
|
AnBan
|
Se pravi, da bo zdj bolje:zmeden::zmeden:
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 7:45:44
|
|
|
|
dory
|
Jah kolk bo bols bo cajt pokazov...sam sej ves kuko je...privatniki so en klinc...
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 7:51:26
|
|
|
|
muki1
|
joj albina,pa kaj ti delaš ob 4.30 že na šihtu?
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 7:51:56
|
|
|
|
AnBan
|
o vem, vem se kako vem...sam jaz se nimam pa prov kej bunit tle, ker se kar grebe folk da bi tle delal...tko da sprejmem kar mi dajo in upam na boljse case:(
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 7:55:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Enkrat na teden mam jutranjko - od petih do devetih, sam ustanem nekje okol štirih, da speglam za mulca cujne za v vrtec, da se normalno stuširam in odrinem na pot...zabavat folk ob petih zjutrej, ko včas še gledat ne morem :( Ampak se da, če se hoče :)-
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 8:07:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Elektrika se bo morala poceniti, ker bomo začeli kuriti 9 mesecev na leto in ne manj.:hudicek::hudicek::hudicek: Jutro:kava:
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 8:28:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Me vesli, da si bolje...samo kar se vremena tiče pa res ni, da bi vriskal. Sem v dvojih dolgih rokavih, pa še gretje sem pržgala. Mater :hudicek:
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 8:32:44
|
|
|
|
AnBan
|
jaz sem tud bolj kača in me ful zebe že cel teden...pa tud funkcioniram ne dobro:)-:)-:)-
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 8:48:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj je sedaj?Kje ste?Ste šle nazaj spat? Razen al bine,ki je na šihtu?;)
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 8:53:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, neva, še tale komad, pa grem...najprej na kavo s frendico, pol malo domov, ob 12-ih po malčka, pol pa spat :bravo:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?