Anonimen -> Nadrta (10.6.2005 10:30:43)
|
Ja, SELENA, saj sem vedela, da me boš ti kregala, ker si mi jih zadnjič tudi napela.:ups::ups::ups::ups: DITKAAIDA, glede atopičnega dermatitisa: midva sva zahtevala napotnico za dermatologa, ker je pediatrinja rekla, da je to samo zaradi vročine in da ga pretoplo oblačim:grrr:; dobila sva kremo Elidel, kremico z olivnim oljem, ki so nam jo zmešali v lekarni, kremo Advantan, kapljice Fenistil proti alergiji in kupila sva Linola Fett kopel, v kateri ga sedaj kopamo. To je bilo pred dvema dnevoma, tako da učinkov zaenkrat še ni. Advantana se poslužim, kadar je koža že zelo slaba, sicer Elidel, pa oljno mazilo imamo tudi za nego. Kapljice pa jemljemo 3x dnevno po 3 kapljice. To sva dobila vse na recept, razen Linola Fett kopeli. Daj se malo razkuri, kaj se pa gre vaša zdravnica?!:grrr: PRIMOZA, ja, mi smo na adaptiranem mleku. Sedaj smo prešli iz Novalaca proti krčem na BEBA od Nestle, ki je hipoalergenska in nam jo je priporočala pediatrinja. Mleka ni nikoli odklanjal, z veseljem papca. DIX, testiranje za alergijo delajo šele po 2. letu starosti, tako nam je rekla dermatologinja, pa še v prospektih o tej "bolezni" tako piše. Zdaj pa bova papcala spet samo mlekeca, vsaj do naslednjega pregleda, ko bo star že 6 mesecev. Pa bomo videli.:)
|
|
|
|