Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.10.2009 7:17:49
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi Dobro jutro, Daisye, kaj da ne, vsako jutro kuhamo kafe, sam dans je bil pa še v zrnju, ga je blo treba prej namlet, si me pa ti prehitela . Hvala zakofi. Tudi jaz želim vsem lep dan in vavijam pestke za vse. No, pol se pa pardoniram. Ampak saj je dobro ne, si se lahko malo spočila. Pa magari vsaj en dan.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.10.2009 7:26:16
|
|
|
|
gigi1
|
Dejzika hvala za kavico. Evo nekaj za slajši začetek dneva
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.10.2009 7:29:52
|
|
|
|
IVYY
|
DOBRO JUTRO PUNCE, nekaj za še slajšji začetek dneva... gigi1 hvala za krofe...a kaj ko jih ne smem, se moram pazit do naslednjega postopka, da bodo celice čimbolj zdrave in lepe
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.10.2009 7:31:37
|
|
|
|
IVYY
|
Aljonka in september....lepo odpravite danes
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.10.2009 7:34:02
|
|
|
|
ledenka
|
jutro! tole kavo moram delit z vami
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.10.2009 7:36:23
|
|
|
|
DaisyE
|
Ajsi zadela si žebljico na glavico. Pa sladkiši tud pašejo pupe.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.10.2009 7:38:12
|
|
|
|
IVYY
|
ledenka.......ta kava pa mora biti res dooooooooobra !!!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.10.2009 7:38:52
|
|
|
|
DaisyE
|
IVYY saj proti taki dieti človek težko argumente najde.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.10.2009 7:39:14
|
|
|
|
ledenka
|
hehe, tole kavo bi še jaz z veseljem, pa je že več kot leto nisem pila gremo dalje spat
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.10.2009 7:41:10
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro! tole kavo moram delit z vami jst bi tud tak piškot
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.10.2009 7:52:31
|
|
|
|
loremi
|
Daisye, drži ledenka a ne, tud če kera ne pije kave oz. redko, bi pa tole z veseljem ampak dans smo pa vse za sladko očitno, sem mela že zjutri sladek zajtrk, zdej pa še same fajn kavice in Gigin krofek, o ja, tkole pa gre
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.10.2009 7:55:01
|
|
|
|
zarja1
|
čvekulje...nimam cajta tolk brat...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.10.2009 7:56:19
|
|
|
|
loremi
|
niti jaz, vidm da ste včer tolk strani načvekale, da ni šans, da vse preletim
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.10.2009 8:02:05
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro. Vidm, da ste mele včer en ornk sešn. Sem se komi pretolkla skozi. Ampak danes ste nas pa tud poservirale. Mam jezik čist do tal. Matr, mi noče smileyev limat na RR, pa slik tud ne. Aja, mismis, ne bom ti dr. D-ja za....la. Včeri se je nakazala, danes pa je tuki. Tolk k sem je zdej vesela, je pa res še čist nikol nism bla. Moj mi je dons reku, da če me kam pele, k se mu zdi, da se mi je čist strgal.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.10.2009 8:07:58
|
|
|
|
vrtnica.m
|
IZVIRNO SPOROČILO: IVYY Fargesia....kake lepe novičke ....ti ju kar pridno grej in se veslim 5.11 !!!!!!!!! vrtnica.m...super, da si uredila. Se bova zgrešile za en dan, jaz sem naročena 3.11. Pri komu pa si ti? Lahko, da bova naslednjič skupaj v postopku. Jaz tudi pokličem januarja, in sicer že začetek. Objem vsem dobro jutro punce, vidim da ste bile včeraj zvečer zelo aktivne . Lepo to. IVYY - sem pri dr. Bokalovi. Zaenkrat sem zadovoljna z njo in nama je povedala direkt stvari kako stojijo (namreč moj ima zelo zelo slab spermiogram) in najdva je dala takoj v postopek umetne oploditve. Ja res škoda, da se ne bove srečale :-) Mogoče pa potem v januarju :-) l.p. m
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.10.2009 8:17:26
|
|
|
|
bozza
|
Dobro jutro. Je trajalo celo večnost, da sem vas prebrala Upam, da vas ne boli glava. Danes je tak idealen dan za počivanje, ne zavidam vam, ki morate biti v službi. Jaz grem pa kar nazaj pod kouterček.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.10.2009 8:32:47
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Častim pir 29tega. Kaj piješ mi boš pa takrat povedala. Google translate...sem drugač blond..a to se dobite takrat?! jest sem mislila da bo 29 RR sešn..matr sem koza. Drugač ni blema...sam da me ne boš zavedla...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.10.2009 8:35:27
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Ledenka....a bova spet bratski delile ...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.10.2009 8:53:38
|
|
|
|
SILVA-1
|
Hello punce! Vrtnica, ti se me spomniš, sva bile skupaj na punkciji (sem blond). Doma imam že princesko iz 2. IVF postopka, zdaj sem ponovno v 2. IVF-u po porodu in mi je uspelo zagledati . Sem pa 11.dan po ET 5. dni starih blastocist. Znakov konkretnih nimam, razen da me peče v spodnjem delu trebuha in maternice, pa malo zašpika. Držim pesti za vse ostale! SILVY
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.10.2009 9:22:22
|
|
|
|
S*
|
Jutro! Vidim da je sladko in podkrepljeno s kavo, ravno prav za ta deževen dan.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 22.10.2009 9:23:51
|
|
|
|
vrtnica.m
|
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA-1 Hello punce! Vrtnica, ti se me spomniš, sva bile skupaj na punkciji (sem blond). Doma imam že princesko iz 2. IVF postopka, zdaj sem ponovno v 2. IVF-u po porodu in mi je uspelo zagledati . Sem pa 11.dan po ET 5. dni starih blastocist. Znakov konkretnih nimam, razen da me peče v spodnjem delu trebuha in maternice, pa malo zašpika. Držim pesti za vse ostale! SILVY Ojla, seveda se te spomnim Sem prav te vesela Pri nama pa na žalost ni uspelo - ni prišlo niti do transferja , pa kljub temu da so se 3 jajčeca lepo takoj oplodila - so se 4 dan "nehala razvijat" . Vendar se tolažim, ker je to bil šele 1. postopek in sem bila praktično "brucka" ko sem tam čakala na punkcijo, da bo uspelo mogoče v drugem poskusu, katerega pa imam drugo leto - januarja moram poklicat ko dobim . Res iz vsega srca ti želim da ti uspe in da ti znaki ki se ti pojavljajo, da so dobri znaki za Mogoče pa se lahko kdaj dogovorive za kako kavico Vsem en topel in velik m.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?