Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tretma, kaj razmete pod tem 30.9.2009 11:12:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah, meni to pomeni, da mi do konca odpravijo celulit. To mi je tretma (sem morala polgedat, kaj spploh je kavitacija ). Smao pri meni bi to trajalo kar nekaj časa. Torej bi bilo potrebno kar nekaj obiskov. A definirali pa niso nič, npr. za kakšno protivrednost se gre?
|
|
|
|
RE: tretma, kaj razmete pod tem 30.9.2009 11:16:30
|
|
|
|
Moyca_
|
ne nič, nagrada tretma kavitacije. Po pošti sem dobila bon za kavitacijo za 30 minut??? V 30 minutah še mojega celulita pogledati ne moreš
|
|
|
|
RE: tretma, kaj razmete pod tem 30.9.2009 11:25:03
|
|
|
|
BUŠICA
|
z medicinskega vidika je kavitacija lahko nevarna zadeva. samo toliko...
|
|
|
|
RE: tretma, kaj razmete pod tem 30.9.2009 12:23:21
|
|
|
|
Nika v službi
|
Hja, zame je tretma pač 1 tretma, obisk. Kolikor pač že traja. Ostale pa sama plačaš...
|
|
RE: tretma, kaj razmete pod tem 30.9.2009 12:59:41
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR ne nič, nagrada tretma kavitacije. Po pošti sem dobila bon za kavitacijo za 30 minut??? V 30 minutah še mojega celulita pogledati ne moreš
|
|
|
|
RE: tretma, kaj razmete pod tem 30.9.2009 17:48:15
|
|
|
|
Rožica I
|
Ma, ti si vsaj bon dobila! Mene so pa eni buteljni izžrebali za par sto € vredno nagrado in potem...ne boš verjela , jo drug dan stornirali ! Res za crknit! Drugače pa bi tudi jaz imela v mislih kot tretma- 1x obisk salona. Sem pa tudi sama brala, da ta kavitacija ni tako nedolžna zadeva kot se propagira.
|
|
RE: tretma, kaj razmete pod tem 30.9.2009 17:50:42
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Ma, ti si vsaj bon dobila! Mene so pa eni buteljni izžrebali za par sto € vredno nagrado in potem...ne boš verjela , jo drug dan stornirali ! Res za crknit! Drugače pa bi tudi jaz imela v mislih kot tretma- 1x obisk salona. Sem pa tudi sama brala, da ta kavitacija ni tako nedolžna zadeva kot se propagira. ok sem vsesela seveda, sam vprašam Glede tega da zadeva ni tako nedolžna, eh saj ni nič nedolžnega, tak da
|
|
|
|
RE: tretma, kaj razmete pod tem 30.9.2009 18:06:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR da še jaz nekaj vprašam: V eni nagradni igri je bila nagrada tretma kavitacije. Kaj razumete pod tem, en obisk za 30 minut??? Ja, eno kavitacjo.
|
|
|
|
RE: tretma, kaj razmete pod tem 30.9.2009 22:40:37
|
|
|
|
kaya2007
|
ja, pod tretma tudi jaz razumem 1xni obisk. pa se strinjam, da kavitacija ni ravno ok.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?