Anonimen -> Posledice.... (9.6.2005 21:49:00)
|
Mojega včerajšnjega prebliska in danšnje akcije. Barvanja las namreč. No, ker spodaj verjetno ne bo nobena brala.... Pa sem obljubila da javim rezultat.... Sem šla v DM-ja in skor celo uro stala pred policami z barvami in skakala od ene do druge barve... pa se odločala med vijoličastimi in rjavimi odtenki.... Ker Poly color exelence niso meli v barvi melancane, sem kupila... khm... zdej sem pa pozabil... neko DIADEM (piše: odlično prekrivanje sivih las). Cimra mi pobarva in ko si sperem barvo reče:"Nič ti ni prijelo (skor nič)." mene še ni skrbelo. Si posušim, ji dam glavnik in rečem poišči sive lase. In voila... jih najde cel kup.Jaz postanem zmedena.:zmeden: Ne vem zakaj ampak v tem trenutku se ona ful razjezi:grrr:, kake barve da prodajajo, naj grem reklamirat itd... Jaz sem se samo smejala. No pol se mi začne smejat da zdaj moji sivčki prav lepo sivo vijolično sijejo.:zmeden2: Končni rezultat: šla sem kupit poly exelence divjo češnjo si jo še enkrat namala na glavo (oz. mi jo je cimra) in zdej sem temno vijolična brez sivih las. :bravo::)- Aja...a se splača klicat na firmo od te diadem pa jim težit zarad kvalitete barve? A bo kak učinek? (povračilo stroškov, recimo):zmeden:
|
|
|
|