|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vlažnost
30.9.2009 8:35:21   
dudi2006
punce, ali se kaj spomnite...ali je nožnica praviloma bolj vlažna kakšen teden po oploditvi...imam namreč poplavo tam spodajuser posted image

pozdravčkiuser posted image

3+1=;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vlažnost
30.9.2009 10:08:32   
ellie
Jaz sem imela poplavo okrog ovulacije...in to nenormalnouser posted image  in to je bilo samo 1x...prvič v življenju tak fejst...in točno takrat sem zanosila.

(odgovor članu dudi2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.11.2009 14:09:56   
Martinčka
dudi2006 poročaj kaj pa je pri tebi poplava pomenila? si srečka nosečka?

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.11.2009 11:59:37   
Anonimen
Ojla!

No, tudi mene sedaj zanima kako je s to vlažnostjo?
user posted image  pričakujem čez teden dni, vlažnost je kar velika, le da nimam nič kaj občutljivih prsi, za katere vsi pravijo, da bi naj bil eden izmed prvih znakov,... user posted image  zgleda da nebo nič. user posted image  So sicer malo bolj polne, samo to je tudi vse.

Ostale - ki ste že kdaj bile user posted image , kdaj so vaše prsi postale boleče-občutljive? (sicer to ne paše ravno pod to temo, pa vseeno-upam, da nebote hude)

(odgovor članu Martinčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2009 12:02:38   
divans1
Vlažnost nima nobene veze s tem.... Mene osebno so začele prsi boleti tako kot vsak mesec pred M, s tem da M ni bilo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2009 12:25:00   
Urshy78
divans, kako je kaj s tabo? je vse ok???

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.11.2009 14:16:59   
divans1
Ja, trenutno sem kar dobro, sem v 12.tednu.... letos že drugič noseča....

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.11.2009 14:46:40   
Urshy78
o, super, zaenkat kaže zelo dobro. držim pesti, da bo tokrat vse ok user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.11.2009 14:59:40   
divans1
Hvala, urshy78!!!!!!user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.11.2009 15:03:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Ostale - ki ste že kdaj bile user posted image , kdaj so vaše prsi postale boleče-občutljive?

Nikoli nisem imela občutljivih prsi ... sem imela pa nenormalno dober (super) voh, slabo mi je bil pa nenormalno sem bila utrujena ... to je bilo pa to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.11.2009 15:36:41   
Anonimen
Potem pa še morda imam kaj možnosti. user posted image   Sicer mi druga tako ne preostane kot čakati, samo kaj ko se tako vleče.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
5.11.2009 21:34:28   
BabyKitty
Poplava tam spodaj ponavadi pomeni kakšno vnetje... no vsaj pri meni je bilo tako... upam da pri tebi pomeni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.11.2009 10:09:55   
isobel
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ojla!

No, tudi mene sedaj zanima kako je s to vlažnostjo?
user posted image  pričakujem čez teden dni, vlažnost je kar velika, le da nimam nič kaj občutljivih prsi, za katere vsi pravijo, da bi naj bil eden izmed prvih znakov,... user posted image  zgleda da nebo nič. user posted image  So sicer malo bolj polne, samo to je tudi vse.

Ostale - ki ste že kdaj bile user posted image , kdaj so vaše prsi postale boleče-občutljive? (sicer to ne paše ravno pod to temo, pa vseeno-upam, da nebote hude)

Pri meni so bile boleče že kakšen dan po ovulaciji, bolečina se je nato vsak dan stopnjevala. Se pa ne spomnim, če so me bolele kaj bolj kot običajno (PMS).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?