slabost 8.mesec (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> slabost 8.mesec (30.9.2009 8:19:52)

sem v 8.mesecu pa mi je že par dni slabo kot na začetku nosečnosti
ali ima katera podobne izkušnje?

Hvala,

Topsi -> RE: slabost 8.mesec (30.9.2009 8:37:24)

Tudi meni je bilo slabo v 8. mesecu, otekle noge... Po enem tednu slabosti šla sem k osebnemu zdravniku, kjer mi je izmeril pritisk in me takoj poslal v porodnišnico Kranj. Rodila sem naslednji dan v 36. tednu. Imela sem Helpp sindrom (življensko nevarno za mamo in otroka). Otrok je komaj preživel zaradi malomarnosti zdravnika in ostale ekipe ki je bila zraven....
Ne bi te rada strašila, ampak raje pojdi k zdravniku da se prepričaš da je vse ok.

kjava -> RE: slabost 8.mesec (30.9.2009 8:51:28)

men je blo tud, ampak zato, ker  mi je otrok očitno tiščal na želodec. Je blo pa kar zoprno ja.

Bojana82 -> RE: slabost 8.mesec (30.9.2009 8:54:07)

Jaz sem brala, da so slabosti v  osmem in devetem mesecu normalne.......ampak sedaj, ko sem prebrala od Topsi post, sem se kar malo zamislila........

tassika -> RE: slabost 8.mesec (30.9.2009 10:18:54)

Evo jaz sem danes stopila v 8 mesec in tukaj so slabosti, če preveč pojem ali popijem takoj ali pa najkasneje čez pol ure letim na wc[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Bojana82 nič bat, k zdravniku je treba, če začneš ful zatekat in pa če imaš visok pritisk + bruhanje, jaz sem včeraj kontrolirala, pritisk normalen, vročine nobene, zatekam pa tudi ne, tako da mi biba res pomoje pritiska na želodec, ni pa luštno, včeraj sem v celem dnevu pojedla eno šalčko goveje juhe, eno pomarančo in zvečer 1 popečen kruhek, sam kaj pa naj če mi sploh ne paše.

Stran: [1]