IVF in služba (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Anonimen -> IVF in služba (29.9.2009 22:03:31)

Jaz imam pogodbo za določen čas. V službi ne vedo, da sva v postopku IVF. Za moje odsotnosti se izgovorim na privat stvari, bolniški pa se izognem če se da oz. se izgovorim.
Kako se ve spopadate s tem? A pri vas v službi vedo, da hodite na IVF? A imate pogodbo za nedoločen ali določen čas? Če v službi za to ne vedo kako opravičite izostanek zaradi pregledov, punkcij, ET?

Fargesia -> RE: IVF in služba (29.9.2009 22:06:55)

hmmm, v prejšnj službi (določen čas) niso vedeli kam hodim... mela sem IUIje, kar zdaleč ni invaziven poseg v telo kot je IVF...tukaj imam za NDČ in vse vedo...je pa res da je tudi vodstvo tukaj totalno drugačno kot v prejšnji šoli....

Anonimen -> RE: IVF in služba (30.9.2009 7:00:34)

Jaz sem povedala, ker se v kolektivu razumemo in itak nimam kaj skrivat. Če se pač ne bi razumeli, potem bi samo rekla, da imam neke preglede.
Sem pa NDČ in sem na bolniški vsakič ko imam UZ (najprej vsak drugi dan, potem vsak dan), tistih 5 dni pri punkciji in 3 dni pri ET-ju.  V bolniško grem pri UZ-jih samo zato, ker nimam nobenih ur za koristit, dopusta se mi pa tud ne splača dajat.

Anonimen -> RE: IVF in služba (1.10.2009 0:53:25)

Skuštrana suzi, jaz si pr svoji službi tudi, če bi bla za ndč, nebi mogla privoščit, da bi vzela bolniško vsakič, že od et do punkcije je težko, ampak tu drugače ne gre. Pač morem ostat dlje v službi, lahko pa koristim nadure. Kaj pa opravljaš za eno delo?

a je katera za določen čas? kako ve speljete?

Anonimen -> RE: IVF in služba (1.10.2009 7:07:01)

Jaz drugače kot z bolniško ne morem, ker sem če imam UZ odsotna polovico delovnega časa in ga ne morem potem nadoknadit tako, da bi podaljšala.

Stran: [1]