tejč -> jokanje-stokanje-histerija-krči (9.6.2005 21:04:34)
|
Pozdravljene, zanima me, kako se obnašajo vaši mali po dojenju. Naša (dober mesec stara) se začne jokat in stokat in histerično zakriči na vsake toliko časa. Sem že bila trdno prepričana, da so krči, zdaj pa spet ne vem. Ko sem jo potem spet pristavila, se je čudežno v tistem hipu nehala jokat in nič-malo je cucljala bradavico in to je to. ni jedla in ni bila več lačna, to zagotovo. Ko sem jo spet odtavila pa spet v jok. tudi če sem jo dala v kakršenkoli drug položaj, je po parih sek jokala. Pa vmes je že zapirala učke. Kaj če je to jokanje samo zaradi utrujenosti in če hoče bit skoz na joški?! Potem ji ponudim dudo in jo panično hoče zgrabit. Z glavo in rokami tok maha. Danes sem se že spraševala, če je sam moja tok panična in maha in krili z rokami in jokca zraven... Potem sem jo dala za pet minut v posteljco in sem si rekla, da vidim, kaj bo. Mala je jokala, da se ti res zasmili, pa na momente je čist utihnila, pa spet...A ni to znak utrujenosti? A bi jo pri tej starosti kdaj že lahko pustila za kake pet min, da se skuša umirit, al je še premajhna?? Potem sem jo spet položila v posteljco in mal zapira oči, mal gleda, dudo še hoče imet, jo spusti in jo potem spet ji dam, pa godrnja zraven. Upam, da bop zaspala. Včasih pa čisto mirno spusti bradavico in gleda naokrog, včasih sprejme dudo, včasih ne. Ponoči nikoli ne dela teh kričavih vragolij. Kaj menite?
|
|
|
|