janapan -> RE: izračun tednov nosečnosti (29.9.2009 13:59:02)
|
po mojem nekateri ginekologi prehitro naročajo. V 6 tednu nima kaj videti, sploh če je do zanositve prišlo kasneje....pol smo pa še mi neumne ker sitnarimo naj nas naročijo čimprej, ker hočemo vedeti ali je vse ok.... saj je bilo z menoj enako.....v prvi nosečnosti sem bla na pregledu v 5 tednu ker sem imela rjav izcedek ( sfantazirala sem se na forumih) pa ni videla nič, ker se takrat še nič ne vidi, naročila me je vmes še ene trikrat, preden se je v skoraj 7 tednu videla gv brez ploda in srčka....vmes je fantazirala najprej da lahko da sploh nisem noseča, do tega da lahko bo priščo do slava, pa je bilo na koncu vse ok, samo sekirala sem se v prvih tednih...rodila sem zdravo punčko, vse bp, no pol sem imela dva ss v zelo zgodnji nosečnosti, 5, 6 teden, začelo se je z izcedkom in končalo s krvavitvijo.....no zdej pa sem spet noseča in me je naročila na pregled šele v 10, skoraj 11 tednu.....sprva sem se jezila, češ kaj tako pozno, sedaj pa mi je čist ok, rajši kot da se sekiram.... Ti se kar umiri, v 6 tednu nima itak kaj videt, boš videla naslednjič kaj bo,
|
|
|
|