Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasnika tudi mi smo bili v soboto, in nismo preveč navdušeni vsopnine za sina ki je star 2,5 let nismo rabli plačati, drugače pa noter, no tako pač, večina staršev sploh ne opazuje kaj delajo otroci, delajo pač kaj hočejo skratka vse samo da se znorijo,...takole tista mala igrala za najmanjše so kar vredu, za večje pa igrala so zelo nepregledna, ko ti stojiš pod igralom sploh ne vidiš otroka gori kaj dela,... potem avtki na žetone, se je hčera par krat peljala in eni otroci kar tekajo po stezi-ne da bi jih bilo kdo opozoril da je to nevarno, saj s tem avtkom se hitro zaletiš v otroka ali pa ga sitsneš ob ograjo, kaj je pol z nogicami bolje da ne vemo,....tisti slončki pa vatki na žetoni ko se takole pozibavajo-groza se je sin malo gor pozibal in 0,50 centov za slabo minuto-katastrofa,....še večja karastrofa pa zunaj pri gokardih, tam kao nadzorujeta vse skupaj en fant in eno dekle in moram reč žalost od žalosti, eni otroci se vozijo z temi gokardi-ali kaj pač je tudi 45 minut-sva točno gledala z mojim eni otroci pa čakajo na njih kot pes na kost in ko sem to omenila tam njima ko jih kao nadzorujeta sta pač rekla da se moramo to starši smao zmenit samo med seboj ali pa z otrokom,...torej če prav razumem naj grem iskat starše od teh otrok-ni jih malo ki tako delajo ali pa najbolje da te otroke ki se tako dolgo vozijo kar dol potegnem ali kaj . Sem se spomnila kako je bilo to fajn organizirano v parku vsak 10 minut in nato naslednji, tako se to dela. Žalostno je da je toliko vsega in takšna reklama pa take zelo slabo organizirano, res 100x raje peljm otroka recimo v oslarijo, če že more bit to igralnica pa še zastojn je. Mislim da je tam tudi veliko staršev, kot sem opazila pripeljejo taj otroke, starše grejo na pijačko, otroči pa divjajo in divjajo kot da so sami . Zelo sem se zanimala kako je tam z roj dnvi, saj bo hčera imela kmalu roj dan in sem mislila da bi pač tam praznovala, katastrofa, otroci bežijo sem in tja, nobenega nadzora nimajo tam nad otroci, saj nevem katera ta animatorka je bila bolj obupana, vglavnem gužva, nobenega nadzora,....nas več ne vidijo, pa ne zaradi vstopnine lai žetončkov, ampak zaradi neorganiziranosti in nenadzora drugih staršev svojih otrok. Moje mnenje je da se še morajo kar veliko naučit tile ki so si to zamislili, ni to to samo gor postavit in je stvar zaključena. Ja, sigurno se morajo še veliko naučit, to je res, kot mi vsi v vsakem biznisu.In seveda ima vsak od nas različen pogleda na zadeve in nas motijo, oziroma pozitivno presenečajo različne stvari. Vidiš, jaz sem za razliko od tebe, doživela Bumbar park s totalno nasprotnega zornega kota kot ti.In se mi zdi, pa brez zamere, da moraš najprej sebi razjasnit kam si pripeljala otroka. To ni vrtec, kjer otroke tudi vzgajajo, skrbijo za njih da se ne poškodujejo ...in vse kar pač sodi zraven . Ne moreš pričakovati, da bodo zaposleni delali red, govorili kdo bo kdaj in kje na vrsti, in koliko časa se bo vozil , saj zato pa je to park v katerem morajo biti prisotni starši. Razen organiziranih rojstnih dnevov, za katere pa ti garantiram, da je s strani animatork posrbljeno da vse to kar tebe moti, (in za kar bi moral poskrbeti vsak starš sam( ker je on tisti, ki menda vzgaja svojega otroka in ga uči kaj je pravi in kaj ne, mu namigne da tudi drugi otroci čakajo da bi se poigrali., poskrbi da ne teka brezglavo med gokardi......) odlično! Itak, pa ko uporabljajo igrala v času praznovanju roj dneva mmorajo biti vseeno zraven tudi starši. In ko pridem tvojemu postu do dna, opazim, da si si že sama delno v tej smeri odgovorila , krivi so predvsem starši, ...in mogoče si naletela res na tak dan, ko je vse skupaj zgledalo bolj hudo, saj vem kako to je...ampak s tem si mogoče nardila krivico bumbarjem . Kar se pa cen tiče in preglednosti igral... uf jaz sem mojo leto in pol staro žabo prav lepo uspela sledit, in jo lepo videt kaj počne, pa tud na ta večjih sem bila s tamalim od kolegice in ni blo nobene panike, itak ga po moje ni treba skoz nadzorovat ,kot na primer mojo pikico, če pa to želiš pa se prav lepo da , no saj pravim ljudje smo si različni, mene pri igralih ni nič zmotilo . Cene pa... daj no, pa saj danes se vse plača in nihče ti ne zvija roke it noter in porabljat dnar na žetončkih, pa jest in pit,... a v nakupovalnih središčih si že kje našla kako igralo ki se vsaj malo pozibava ,zatuli ali počne že karkoli, da nisi noter morala vreči vsaj € , pa na primer kake druge igre,al pa trampolin, ma ne vem, kje se mi je zgodilo da ga nismo plačali mislim da je razen par zadev na žetone, večina všteto v ceno, ma ziher kakih 80% ,tako da.... In primerjava z oslarijo,ja je fajn zadeva ampak čisto nekaj drugega od bumbarja, poleg tega so tam aktivnosti z animatorji tudi drugače, ne samo ob roj dnevih, no ne vem, tole ne bom trdila..mogoče se motim...pa brez staršev. ja in iz tega vidika je vsekakor bolj mirno, ker svojih otrok sploh ne vidiš kaj počnejo , pa lepo uživaš na pijački in ne rabiš skrbet za njih, saj jih animatorke čuvajo in vzgajajo Z moje strani, in s strani še kr nekaj naših prijateljev Bumbar parku same pohvale ,res! In vsem polagam na srce , pojdite se prepričat sami! Maribor je dobil čudovit park za naše malčke in res ga je vredno preizkusiti, če le niste eni "tistih" staršev!
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 8.10.2009 15:26:17 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|