|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bumbar park
29.9.2009 12:04:34   
Anonimen
Ste že bili? Kakšni so vtisi?

http://www.bambino.si/bumbar_najvecji_otroski_park_v_sloveniji
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bumbar park
29.9.2009 12:24:05   
2.2.
je kar zanimiv, vendar za kakšno strost je? in koliko je stopnina?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.9.2009 12:36:42   
gita10
Moj sin( 8 let)  je bil v soboto in se je vrnil navdušen. Je pa veliko stvari tudi za male otroke ( okoli 3 let).
Raznorazna igrala, nekaj avtovčkov na akomulator, mojim je bila izredno všeč karting steza.
je pa brat, ki je otroke peljal predlagal, da se gre ene tri ure pred zaprtjem, da jih potem vsaj ven spraviš, ker oni so bili notri kar 8 ur. Drugače je pa cena vstopnic 6,00 eur, potem je pa žeton za eno igro samo 0,5 eur ( za deset eur dobiš 22 žeton) kar je pa za enega otroka vrh glave.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.9.2009 13:52:32   
mmetka
....za otroke do 4 let je vstopnina 4 eure....

drugače pa je super!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.9.2009 17:20:57   
jasnika
tudi mi smo bili v soboto, in nismo preveč navdušeni

vsopnine za sina ki je star 2,5 let nismo rabli plačati, drugače pa noter, no tako pač, večina staršev sploh ne opazuje kaj delajo otroci, delajo pač kaj hočejo skratka vse samo da se znorijo,...takole tista mala igrala za najmanjše so kar vredu, za večje pa igrala so zelo nepregledna, ko ti stojiš pod igralom sploh ne vidiš otroka gori kaj dela,... potem avtki na žetone, se je hčera par krat peljala in eni otroci kar tekajo po stezi-ne da bi jih bilo kdo opozoril da je to nevarno, saj s tem avtkom se hitro zaletiš v otroka ali pa ga sitsneš ob ograjo, kaj je pol z nogicami bolje da ne vemo,....tisti slončki pa vatki na žetoni ko se takole pozibavajo-groza se je sin malo gor pozibal in 0,50 centov za slabo minuto-katastrofa,....še večja karastrofa pa zunaj pri gokardih, tam kao nadzorujeta vse skupaj en fant in eno dekle in moram reč žalost od žalosti, eni otroci se vozijo z temi gokardi-ali kaj pač je tudi 45 minut-sva točno gledala z mojim eni otroci pa čakajo na njih kot pes na kost in ko sem to omenila tam njima ko jih kao nadzorujeta sta pač rekla da se moramo to starši smao zmenit samo med seboj ali pa z otrokom,...torej če prav razumem naj grem iskat starše od teh otrok-ni jih malo ki tako delajo ali pa najbolje da te otroke ki se tako dolgo vozijo kar dol potegnem ali kajuser posted image user posted image . Sem se spomnila kako je bilo to fajn organizirano v parku vsak 10 minut in nato naslednji, tako se to dela.
Žalostno je da je toliko vsega in takšna reklama pa take zelo slabo organizirano, res 100x raje peljm otroka recimo v oslarijo, če že more bit to igralnica pa še zastojn je. Mislim da je tam tudi veliko staršev, kot sem opazila pripeljejo taj otroke, starše grejo na pijačko, otroči pa divjajo in divjajo kot da so samiuser posted image .

Zelo sem se zanimala kako je tam z roj dnvi, saj bo hčera imela kmalu roj dan in sem mislila da bi pač tam praznovala, katastrofa, otroci bežijo sem in tja, nobenega nadzora nimajo tam nad otroci, saj nevem katera ta animatorka je bila bolj obupana, vglavnem gužva, nobenega nadzora,....nas več ne vidijo, pa ne zaradi vstopnine lai žetončkov, ampak zaradi neorganiziranosti in nenadzora drugih staršev svojih otrok.

Moje mnenje je da se še morajo kar veliko naučit tile ki so si to zamislili, ni to to samo gor postavit in je stvar zaključena.

Sestrica Maruša je dobila bratca Marcela

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.9.2009 14:10:53   
Anonimen
Sem mela prav na sumu, da je kaj takega, glede na "maso" otrok.
Škoda, ampak vseeno hvala, da ne bomo zastonj gor rinli, ker tak kaos me pa čisto iz tira vrže. 

(odgovor članu jasnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.10.2009 14:34:23   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: palmina

Škoda, ampak vseeno hvala, da ne bomo zastonj gor rinli, ker tak kaos me pa čisto iz tira vrže. 

Najprej ti priporočam, da se greš sama prepričat. user posted image
Saj veš, ljudje smo si različni, in o kaosu govoriti na osnovi ene objave nekoga, ki niti prav ne razume koncepta objekta kamor je otroka pripeljal,...je po moje prehitro in lahko tudi krivično.

Mi imamo leto in pol staro deklico, in smo bili prav tako kot večina staršev, ki piše na forumu RR( je kr nekaj tem odprtih, če boš pogledala), zelo zadovoljni, in se bomo k njim definitivno še vračali. user posted image user posted image user posted image .

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.10.2009 15:25:16   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: jasnika

tudi mi smo bili v soboto, in nismo preveč navdušeni

vsopnine za sina ki je star 2,5 let nismo rabli plačati, drugače pa noter, no tako pač, večina staršev sploh ne opazuje kaj delajo otroci, delajo pač kaj hočejo skratka vse samo da se znorijo,...takole tista mala igrala za najmanjše so kar vredu, za večje pa igrala so zelo nepregledna, ko ti stojiš pod igralom sploh ne vidiš otroka gori kaj dela,... potem avtki na žetone, se je hčera par krat peljala in eni otroci kar tekajo po stezi-ne da bi jih bilo kdo opozoril da je to nevarno, saj s tem avtkom se hitro zaletiš v otroka ali pa ga sitsneš ob ograjo, kaj je pol z nogicami bolje da ne vemo,....tisti slončki pa vatki na žetoni ko se takole pozibavajo-groza se je sin malo gor pozibal in 0,50 centov za slabo minuto-katastrofa,....še večja karastrofa pa zunaj pri gokardih, tam kao nadzorujeta vse skupaj en fant in eno dekle in moram reč žalost od žalosti, eni otroci se vozijo z temi gokardi-ali kaj pač je tudi 45 minut-sva točno gledala z mojim eni otroci pa čakajo na njih kot pes na kost in ko sem to omenila tam njima ko jih kao nadzorujeta sta pač rekla da se moramo to starši smao zmenit samo med seboj ali pa z otrokom,...torej če prav razumem naj grem iskat starše od teh otrok-ni jih malo ki tako delajo ali pa najbolje da te otroke ki se tako dolgo vozijo kar dol potegnem ali kajuser posted image user posted image . Sem se spomnila kako je bilo to fajn organizirano v parku vsak 10 minut in nato naslednji, tako se to dela.
Žalostno je da je toliko vsega in takšna reklama pa take zelo slabo organizirano, res 100x raje peljm otroka recimo v oslarijo, če že more bit to igralnica pa še zastojn je. Mislim da je tam tudi veliko staršev, kot sem opazila pripeljejo taj otroke, starše grejo na pijačko, otroči pa divjajo in divjajo kot da so samiuser posted image .

Zelo sem se zanimala kako je tam z roj dnvi, saj bo hčera imela kmalu roj dan in sem mislila da bi pač tam praznovala, katastrofa, otroci bežijo sem in tja, nobenega nadzora nimajo tam nad otroci, saj nevem katera ta animatorka je bila bolj obupana, vglavnem gužva, nobenega nadzora,....nas več ne vidijo, pa ne zaradi vstopnine lai žetončkov, ampak zaradi neorganiziranosti in nenadzora drugih staršev svojih otrok.

Moje mnenje je da se še morajo kar veliko naučit tile ki so si to zamislili, ni to to samo gor postavit in je stvar zaključena.

Ja, sigurno se morajo še veliko naučit, to je res, kot mi vsi v vsakem biznisu.In seveda ima vsak od nas različen pogleda na zadeve in nas motijo, oziroma  pozitivno presenečajo različne stvari.user posted image

Vidiš, jaz sem za razliko od tebe, doživela Bumbar park s totalno nasprotnega zornega kota kot ti.In se mi zdi, pa brez zamere, da moraš najprej sebi razjasnit kam si pripeljala otroka. user posted image  To ni vrtec, kjer otroke tudi vzgajajo, skrbijo za njih da se ne poškodujejo ...in vse kar pač sodi zraven .
Ne moreš pričakovati, da bodo zaposleni delali red, govorili kdo bo kdaj in kje na vrsti, in koliko časa se bo voziluser posted image , saj zato pa je to park v katerem morajo biti prisotni starši. Razen organiziranih rojstnih dnevov, za katere pa ti garantiram, da je s strani animatork posrbljeno da vse to kar tebe moti, (in za kar bi moral poskrbeti vsak starš sam( ker je on tisti, ki menda vzgaja svojega otroka in ga uči kaj je pravi in kaj ne, mu namigne da tudi drugi otroci čakajo da bi se poigrali., poskrbi da ne teka brezglavo med gokardi......) odlično! user posted image user posted image user posted image  Itak, pa ko uporabljajo igrala v času praznovanju roj dneva mmorajo biti vseeno zraven tudi starši.

In ko pridem tvojemu postu do dna, opazim, da si si že sama delno v tej smeri odgovorila , krivi so predvsem starši, ...in mogoče si naletela res na tak dan, ko je vse skupaj zgledalo bolj hudo, saj vem kako to je...ampak s tem si mogoče nardila krivico bumbarjem .user posted image

Kar se pa cen tiče in preglednosti igral... uf jaz sem mojo leto in pol staro žabo prav lepo uspela sledit, in jo lepo videt kaj počne, pa tud na ta večjih sem bila s tamalim od kolegice in ni blo nobene panike, itak ga po moje ni treba skoz nadzorovat user posted image  ,kot na primer mojo pikico,  če pa to želiš pa se prav lepo da , user posted image no saj pravim ljudje smo si različni, mene pri igralih ni nič zmotilo .

Cene pa... daj no, pa saj danes se vse plača in nihče ti ne zvija roke it noter in porabljat dnar na žetončkih, pa jest in pit,... a v nakupovalnih središčih si že kje našla  kako igralo ki se vsaj malo pozibava ,zatuli ali počne že karkoli, da nisi noter morala vreči vsaj € user posted image , pa na primer kake druge igre,al pa trampolin, ma ne vem, kje se mi je zgodilo da ga nismo plačali user posted image  mislim da je razen par zadev na žetone, večina všteto v ceno, ma ziher kakih 80% ,tako da....

In primerjava z oslarijo,ja je fajn zadeva ampak čisto nekaj drugega od bumbarja, poleg tega so tam aktivnosti z animatorji tudi drugače, ne samo ob roj dnevih, no ne vem, tole ne bom trdila..mogoče se motim...pa brez staršev. ja in iz tega vidika je vsekakor bolj mirno, ker svojih otrok sploh ne vidiš kaj počnejo user posted image , pa lepo uživaš na pijački in ne rabiš skrbet za njih, saj jih animatorke čuvajo in vzgajajo user posted image

Z moje strani, in s strani še kr nekaj naših prijateljev Bumbar parku same pohvale ,res! user posted image

In vsem polagam na srce , pojdite se prepričat sami!

Maribor je dobil čudovit park za naše malčke in res ga je vredno preizkusiti, če le niste eni "tistih" staršev! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 8.10.2009 15:26:17 >

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.10.2009 15:55:22   
rija
bili, na srečo na sončen dan, pa ni bilo gužve in je bilo užitno. verjamem pa, da bo neznosno ob slabem vremenuuser posted image

in ja, se strinjam, da bi morali animatorji prevzeti več pobude in tudi kdaj kaj prepovedati.

tako imajo v ms v maximusu, kjer so animatorji kar strogi, otroci jih ubojajo in tako mirne duše pustiš otroka samega tam.

...vox populi...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.10.2009 16:07:50   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: palmina

Najprej ti priporočam, da se greš sama prepričat. user posted image
Saj veš, ljudje smo si različni, in o kaosu govoriti na osnovi ene objave nekoga, ki niti prav ne razume koncepta objekta kamor je otroka pripeljal,...je po moje prehitro in lahko tudi krivično.

Mi imamo leto in pol staro deklico, in smo bili prav tako kot večina staršev, ki piše na forumu RR( je kr nekaj tem odprtih, če boš pogledala), zelo zadovoljni, in se bomo k njim definitivno še vračali. user posted image user posted image user posted image .

Se popolnoma strinjam s tabo,Čmrtlika! Mi smo tudi bili,smo zelo blizu doma,pa je za otroke odlično.Smo pa šli okoli 6-h popoldan in sploh nismo rabli plačat vstopnine,tako,da smo šli noter zastonj.Pa še v soboto je bilo,kar pomeni,da je bilo kr polno,ampak nobenega kaosa,vsi so se lepo igrali,starši smo bili zraven,da se komu kaj ne zgodi in je špilalo super! Je pa za vse starosti, za najmlajše so velikih.Mi bomo šli še 100% večkrat tja!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.10.2009 12:36:36   
jasnika
Saj sem želela napisati, seveda je vse v vzgoji otrok in seveda staaršev, ampak kot očitno vsaj tisti dan ni zanimalo kaj počnejo otroci-saj le teh nihče ne krivi, prepuščeni sami sebi in če zaposleni to tam vidijo kak kaos je je njihovo delo da to uredijo, saj zakaj pa so tamuser posted image user posted image
Je pa tudi res večina staršev zelo komot propeljejo tja otroke in se spolh ne zanimajo kaj tam počnejo, zato menim da bi mogi posredovat zaposleni.

Sicer pa še dobro da imamo različne okuse in da nam ni vsem vse všeč, saj pol bo bil šele kaos.

Sestrica Maruša je dobila bratca Marcela

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.10.2009 14:24:31   
Čmrlika
O tem kaosu na zadnje napisanem se pa strinjam user posted image  m mogoče si pa dala dobro iztočnico bumbarjem, da res kaj vseeno nardijo v tejsmeri, sej konec koncev, bo to vsekakor dobro tudi za njih! user posted image  Več zadovoljnih obiskovalcev je vsekakor fajn metuser posted image

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?