ronja
|
Zaenkrat ni potrebe. Ker nisva poročena, gre vsakič podpisat očetovstvo in zaenkrat še ni imel dvomov. Če bi dvomil, bi bila za, da narediva test, ker tako najlažje dokažem. Bi bila pa seveda užaljena, ker mi ne verjame. Ampak bi bila vseeno za, da preveri. Boljše, da preveri, pa je ziher, kot da potihem dvomi. (nekak tako kot je rekel kalbo, da bi dal preverit vsebino kondoma, če bi ga žena našla v avtu, pa ne bi bil njegov in mu ona ne bi verjela). Pa če bi spala z dvema, bi bilo tudi praktično vedet, kdo je oče, ja... Ni treba, da se zato glih svet podre, je pa vseeno fajn, da lahko otroku poveš, kdo je oče (tko, za ziher ). Nevsakdanje ni nujno narobe . Podobni mu pa na splošni nista tak fejst, da se ne bi dalo zamenjat (hvalbogu, oni dve sta mali punčki, on pa odrasel moški - glih si mala punčka želi bit fejst podobna odraslemu moškemu!), no, mata pa njegove lepe modre učke in njegov vrtinec na glavi (kar je en od znakov, po čemer so včasih, ko še ni bilo DNA testov, ugotavljali očetovstvo - tak da očitno tega čisto domačega sta naredili, hehe). Nekaj se da ugotovit (samo zanikat očetovstvo) tudi iz krvne skupine, če jo veš od otroka (ker kar rutinsko je ne gledajo - vem, da sem mamo vprašala, predno sem šla na 1. krvodajalsko akcijo: da če mi ima kaj za povedat, naj mi zdaj, da ne bom potem ugotavljala na ta način, ker 0 in 0 lahko da samo 0...no, pa sem 0, hehe ). Moji punčki ne moreta bit B, recimo, tako da če je katera B, potem ni njegova . če je AB, potem pa nista od nobenega od naju in so jo zamenjali (čeprav ne vem, kako bi jo, sploh lejlo, saj ni šla nikoli stran od mene...) Skratka, če ti (mama) nisi ziher, kdo je oče, se ti mogoče najprej splača naredit test krvne skupine, bo verjetno ceneje - če seveda veš krvne skupine svojih potencialnih kandidatov za očeta. Če ste v dobrih odnosih, ju povabi na krvodajalsko, hehe, pa boš zvedela (mimogrede, jaz nisem zato hodila na krvodajalsko, res sem pa za vse svoje fante vedela krvne skupine - ravno zato, ker sva šla vedno skup). Če ti veš, kdo je oče, pa samo on tega ne ve ali pa noče priznat, potem pa poizkusi test. Ampak če si ziher v očetovstvo, komot zahtevaš tudi uradni test, ker ga bo moral na koncu itak on plačat, če ga test ne ovrže kot očeta.
|