kis-hujšanje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

erika -> kis-hujšanje (9.6.2005 17:35:10)

Ne bit hude name, ker pišem na ta forum. Povejte mi tiste, ki ste hujšale s kisom, kako je funkcioniralo, koliko in kolikokrat na dan ste ga pile.

najlepša hvala
Tamara

Annny -> kis-hujšanje (9.6.2005 18:42:18)

Ojej, to ti pa odsvetujem.
Kis kot že samo ime pove, popolnoma 'zakisa' organizem, ga pregreje, povzroča nastanek krčnih žil, raka itd. (prav tako vsi 'kisli presnovki' razne hrane, zlasti mesa!).
Bom poiskala kak link na to temo..
Skratka kis in kisove tablete so en sam strup!
Lp

baguSka -> kis-hujšanje (9.6.2005 18:44:43)

Jst ga le uporabljam čimveč v solatah - jabučnega seveda. V diete se pa nebi spuščala.;)

erika -> kis-hujšanje (9.6.2005 19:27:40)

Super, pa imam spet izgovor, da ostanem na isti kilaži.
hvala za odgovore

rinka -> kis-hujšanje (9.6.2005 19:41:51)

jaz ti tudi ne bi priporočala, parkrat sem probala kis piti z vodo in potem še v kapsulah, pa mi je bilo vedno ful slabo. potem sem šla k zdavniku in so mi povedali da imam vnetje želodčne sluznice. tako da bolje da greš na kak sprehod če želiš shujšat.
lp

Anonimen -> kis-hujšanje (9.6.2005 19:51:44)

No meni je enkrat ena predlagala da vedno zjutraj popijem žličko kisa v deci vode... da pospeši prebavo...

Nikoli se pa nisem spuščala v take diete. Sicer pa imam jaz kis ful rada... včasih se mi ga zlušta in spijem kakšen mini mini požirek kar iz flaše (jabolčni kis).In res pomaga pri prebavi.
če ga poš popila zjutraj na tešče zmešanega z vodo bo pomoje čist dost.... pa tud s tem ni treba pretiravat.

Stran: [1]