Skay ;) (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Marina_ -> Skay ;) (9.6.2005 17:06:06)

.........sen te videla med aktivnimi uporabniki:bravo: Kje si hodila tako dolgo?

Marina_ -> Skay ;) (9.6.2005 17:06:45)

:ups: zatipkala ime :ups: Skye :ups::ups::ups::ups:

Sulfinija -> Skay ;) (9.6.2005 17:08:19)

Frizerka!!

Ups sem že pogrešala,da se nisi nič javila.Kako je sedaj s teboj?Si bla pri svoji G in kaj ti je rekla?So ugotovili vzrok zakaj več nimaš :duda:.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

Marina_ -> Skay ;) (9.6.2005 17:10:08)

Zdravo Mojca.Jutri imam pregled pri svoji G - tako da jutri praktično vse izvem.Pa ti .Kako si?

Skye -> Skay ;) (9.6.2005 17:15:38)

Olja frizerka;)

Vsake toliko malo pokukam sem...načelno sem pa na OFF.......sem prišla do zaključka, da tale RR mal preveč vpliva na mojo psiho....oziroma, enostavno preveč sem obremenjena z željo po :duda: odkar sem tukaj, čeprav moram priznati da vas fajn pogrešam:love:

Pa ti, kako kaj...kaj novega....mogoče sem kaj spregledala;)?

Marina_ -> Skay ;) (9.6.2005 17:25:08)

No saj jaz tudi zadnje čase malo štrajkam na RR-ju-psiha :zmeden: No bomo to prebrodli pa bo ne.
Tako je -zdaj nebi odpirala spet teme ,najbolje da greš nazaj po forumo pogledat vredu-rana je še odprta:((:((:((:((
Lepo te je videt spet med nami veš
:rozica::rozica::rozica::rozica:

Skye -> Skay ;) (9.6.2005 17:42:10)

najdla

:((:((:((:((:((

narava zna biti včasih tako prekleto kruta........tako zelo mi je žal zate...sploh si ne morem predstavljati, kaj si doživljala...če samo pomislim, kaj bi jaz mi je že hudo:((

Probaj se malo odklopiti....pojdi z dragim na lepše... (meni zelo pomaga)......in predvsem ne pozabi, da so RR-jevke vedno tukaj zate
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Marina_ -> Skay ;) (9.6.2005 17:43:29)

Ja hvala Skye:rozica:
Saj zato pa je bil RR med prvimi ki je izvedel:((:((:(( res mi punce tukaj zelo pomagate;)HVALA

Anitka -> Skay ;) (9.6.2005 17:49:07)

Hej bejbe!

Sem vaju le zaledila. Frizerka upam, da ti gre že na bolje in da se bodo rane kmalu zacelile, čeprav pozabiti ne bo mogoče. In naj te vajin :angel: čuva in spremlja na poti do :duda:

Marina_ -> Skay ;) (9.6.2005 17:51:36)

Joj Anitka.Danes sem pa res zelo čustvena kr:((:((:(( zraven vaših postov.

Nešteto krat vam hvala za podporo!
Mi pa tudi zelo pomaga moj možek sem vedla da sem prav izbrala;)

Skye -> Skay ;) (9.6.2005 17:53:11)

In punce, kam greste na dopust?

Moja bodoča tašča je ravno danes odpotovala v Brazilijo...uhhhh kako bi šla zraven...in to za 3 tedne:bravo:

Eni si res privoščijo:)-:)-

Jaz bom leto verjetno šla v Turčijo.....pa ve?

Anitka -> Skay ;) (9.6.2005 17:53:38)

Draga moja ti se samo razjoči in naj bolečina steče proč od tebe. Sem videla, da greš čez 2 tedna in 6 dni na dopust. In kam jo mahneta?

Marina_ -> Skay ;) (9.6.2005 17:56:19)

Ja na dopusto bom res dala možgane ful na off!!!Obljbim;)
Gremo v Tunizijo v Monastir.Ko pridemo nazaj pa RR zasujem s slikami(saj veste kaki zagrižen fotograf sem):)-:)-
Kam pa ve na dopust?

Anitka -> Skay ;) (9.6.2005 17:57:10)

O Brazilija - bi šla kar zraven. Midva pa greva spet na Hrvaško in sicer v Malo luko zraven Omiša. Tam bova pa celih 14 dni - že komaj čakammmmmmmmmm

Marina_ -> Skay ;) (9.6.2005 17:59:21)

Ja Anitka ti greš za 14 dni mi pa samo za 1 teden:((No bomo pa teh 7 dni izkoristli kar se da.Aja bo katera poslala kartico na RR iz dopusta?Jaz bom samo upam da bojo lahko pokazali na rr-ju:zmeden:

Skye -> Skay ;) (9.6.2005 18:01:30)

Uh Tunizija...jaz bi tud šla.......fruzerka mej se maksimalno, pa na :love: ne pozabiti, ob vsem fotografiranju :):)-

Anitka tud jaz grem zdaj v juliju na Hrvaško...v Rovinj.

Anitka -> Skay ;) (9.6.2005 18:05:50)

Frizerka lepo se imej v Tuniziji. Saj res - kam bi pa lahko poslale kartice?

Skye me bomo pa ritke namakale kar v sosednji Hrvaški, a ne?:)-:)-:)-

Marina_ -> Skay ;) (9.6.2005 18:07:16)

Evo naslov:

po klasični pošti na naslovu:
Jaka Lindič
Ulica Franca Mlakarja 53
1000 Ljubljana

Upam samo da bom tudi jaz na kakšni sliki8)

Skye -> Skay ;) (9.6.2005 18:07:57)

točno tako Anitka......da pokažemo tem Hrvatom, kaj so lepe ritke:)-:)-:)-

Anitka -> Skay ;) (9.6.2005 18:27:52)

Seveda Skye - naj si le pasejo oči . "sve su Slovenke .... ko manekenke...":sloncek::sloncek::sloncek:

Stran: [1]