naja78 -> RE: že spet unetje ušes (29.9.2009 20:18:32)
|
hm,,,zanimivo.kaj vse mamice poskušajo narediti da ne bi šel otrok na operacijo žrelnice.ko smo v 1 letu in pol pojedli 13x antibiotik in ne hiconcil-blažev žegen.mi je bilo dost. gre na op žrelnice in sem tudi zelo forsirala.operiran je bil pri 2,5 letih od takrat je mir razen prehlada in občasnih viroz.novembra bo star 3,je drugo leto v vrtcu,do zdaj razen smrkav,bolan ni bil. glej iz lastnih izkušenj ti povem in po moji stroki:če otrok preboli 5,6x vnetje ušes v recimo slabem letu,je treba razmišljati o otorinolaringologu-orl pregledu. če je indikacija: GO sej preden bo operiran bo verjetno pojedel še kako škatlo antibiotikov.sory,ampak tako je v praksi. ma če ma povečano žrelnico in če je ona vzrok za vneta ušesa ti noben BOG homeopatski ne bo pomagal.ok,recimo da so svete izjeme.pa kljub obilni lavaži nosu,nucanju 1l fiziološke v 5 dneh ali 3,dajanju operila 14 dni zapored,ni pomagalo.ja bi,če ne bi bil v vrtcu in posledično ne bi bil tok bolan. probaj z homeopatijo.naš ni imel ograomne žrelnice(stalno je dihal skoz nos,ni noslav,smrčal,) pa smo dali ven in od takrat je ok!sama op pa traja 7 min s pripravo vred 45. srečno.
|
|
|
|