plenice iz Špara (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kepica -> plenice iz Špara (9.6.2005 16:18:03)

Ojla punce!

Sem vidla včeraj temo o teh novih plenicah,ki so v akciji v Šparu,pa me zanima,če si jih je šla že katera ogledat.Sem brala da so nekaj elastične,pa me zanima,če imajo elastične tudi pasove al majo elastiko samo med nogicam?

Lepo vas pozdravljam:rozica:
kepica

dory -> plenice iz Špara (9.6.2005 16:19:08)

Libero ane...men so se zdele kar ok,bi pa kaksno preverjeno info tud jaz :)...elastnih pasov nimajo,to sem preverla :(

kepica -> plenice iz Špara (9.6.2005 16:32:27)

:( škoda.Ker jaz mam zdej skos Pampers sensitive in se mi zdijo tko udobne (govorim,kot da bi jest plenice nosila:)-) V glavnem,skos pa iščem kakšno cenejšo varijanto,pa se noben ne zmisl,da bi jih začel delat.Se mi zdi,da so sam še active fit take,pol se pa že neha:( pa še itak so še dražje od sensitive. Sem že študirala,da bi šla nazaj na navadne Pamperske,pa se mi zdi,da zdej,ko je Nejc navajen na te pasove,da ga bo vse tiščal.No,sej,ravn zarad tega smo prešli na elastične pasove...

Jančika_ -> plenice iz Špara (9.6.2005 17:18:18)

Glihkar sem bila v Sparu, pa sem si jih ogledala. Takole na pogled in otip so kar OK, mislim pa, da okoli pasu niso elastične (vsaj spredaj, zadaj jih nisem pogledala). Trakci za zapenjanje so se mi zdeli malo premalo lepljivi, ampak možno je, da so bili že stokrat zalepljeni in odlepljeni, ker je pač razstavljen samo en primerek.

Cena je ista kot Babylove plenice, pa zelo so jim podobne. Ko zdaj berem, kaj sem napisala, vidim, da ti nisem čisto nič pomagala....

dory -> plenice iz Špara (9.6.2005 17:18:40)

Ja jest mam pa active fit in sem tud navajena na te :)..

cmokec -> plenice iz Špara (9.6.2005 17:33:11)

Info od dobavitelja je, da so dali na tržišče tudi testerje - zapakirali so dve plenički in jih dobiš gratis brez obveznega nakupa. Danes sem bila v Spar KR in teh testnih niso imeli. :zmeden:

Moyca_ -> plenice iz Špara (9.6.2005 18:22:37)

mi smo jih kupili prejšnji teden in smo jih sedaj že skoraj četrt porabili pa so super. do sedaj smo uporabljali Pampers, pa se mi te zdijo dosti manj plastične- take nežne fajn. Ampak take so se mi zdele Babylove pa je imel tako reakcijo Gabriel da je imel vijolčno tit. Samo to že takoj po dveh pleničkah. Tako da pri teh verjetno tega več ne bo.
No zaenkrat sem jaz zelo zadovoljna z njimi:sloncek:

Moyca_ -> plenice iz Špara (9.6.2005 18:23:12)

tit = rit

Andra -> plenice iz Špara (9.6.2005 18:27:54)

Evo info iz prve roke. Jaz sem te plenice pred tremi leti kupila na morju v Vodicah in sem bila z njimi ful zadovoljna. Iskala sem jih vsepovsod in nikjer dobila, razen na hrvaškem, pa še to samo v določenih trgovinah.
Končno sem jih prejšnji teden zagledala v Sparu in jih seveda takoj kupila. Plenice so vredu, imajo zelo elastičen pas in primejo zelo v redu. Imajo več različnih velikosti, tudi vmesne, ki jih papmers nima. Cenovno so bolj ugodne kot DM-ove.
Mi sploh ne razmišljamo več o drugih, še najmanj pa o pampersu.

kepica -> plenice iz Špara (9.6.2005 19:29:53)

Hvala punce za tele informacije.No,super,da so se spomnili dat ven vsaj vzorec,ki ga lahko v trgovini pogledaš.Potem pa bom v teh dneh skočila v Špar in si zadevo pobliže pogledala.Mogoče mi bodo pa še celo všeč.

Lep pozdrav vsem pleničarjem in pleničarkam ter njihovim mamicam:rozica:

viv_ -> plenice iz Špara (9.6.2005 19:39:48)

Meni so bile pa zakon Pampers Total Care, pa se jih skorej nikjer več ne dobi - kaj je najbolj podobno temu? Tele Pampers Active Baby mi niso všeč...

lp

Stran: [1]