namizni prt in dekorativno pregrinjalo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

naja17 -> namizni prt in dekorativno pregrinjalo (28.9.2009 12:55:47)

Ob vselitvi v novo stanovanje, ne  bova imela še nove jedilnice, ampak pač staro, ampak zelo ohranjeno. Moti pa me, ker je bela in so tisti krajši stoli, kot včasih, ko so naši starši kupovali. Rada bi to malo lepše dekorirala, ampak recimo pregrinjala za stol, so narejena samo za visoke stole, al morda ve katera da bi se dal kje dobit tud za ta kratke variante? Meni se zdi, da je ful malo izbire, v Ikei sem našla nekaj (seveda za visok stol), ampak je nek cof visel dol...
Pol so še ta pregrinjala za kotne sedežne, ki sem jih našla samo v quelletu, ampak malce drago se mi zdi, za nov kavč pa res nimam... Še kaka možnost pregrinjala? Je pa sedežna usnjena (grde zelene barve, k nama not ne paše, pa še določene felerje bi rada skrila) in ne morem samo vržt čez nekaj, k bo skos dol lezlo....

Uglavnem, razmišljam, da bi si vse dala delat, ampak ne vem če ne bo to fuuuul enega denarja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

MARTINŠČICA -> RE: namizni prt in dekorativno pregrinjalo (8.10.2009 0:52:32)

Če znaš šivati (ali kdo v tvoji bližini), kupiii dekorativno blago in si sama zašij prevleke.

Stran: [1]