uvajanje in ze bolni (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

barni -> uvajanje in ze bolni (28.9.2009 10:05:54)

Zdravo!

Povejte mi tiste, ki uvajate letos. Uvajati smo zaceli 7. septembra, pa smo ze drugic bolni. PRvic zgolj prehlad, tokrat laringitis in neka bolj trdovratna viroza.

Ne vem ali to pomeni, da se bomo celo zimo uvajali, ker ne vem kko se bo otrok navadil na vrtec ce bo vsak drug teden doma?

Ima se katera podobne tezave? Stari smo skoraj dve leti. Uvajamo se v skupino 2-4.

bskrle -> RE: uvajanje in ze bolni (28.9.2009 11:02:06)

Dobrodošla v klubu!
Preprosto ne boš več uvajal, ampak otroka peljala v vrtec, ker je dolgotrajno uvajanje mučno za vse. Pa pozdravite se.

inja2 -> RE: uvajanje in ze bolni (28.9.2009 11:25:19)

Pri nas je isto, začeli smo uvajati 1.9, pa smo bili z dajle 14 dni skupaj doma. Danes je šel v vrtec je bilo zjutraj malo panike, kako je blo pa čez dan pa bom vidla ob 14, ko ga grem iskat...

Naja31 -> RE: uvajanje in ze bolni (28.9.2009 13:33:55)

Pri nas isto pri mlajšemu.
Prvi teden sploh ni prišel na uvajanje ker je že prej zbolel, smo ga uvajali cel teden, zbolel, laringitis. Bil doma 14 dni, danes mož spet začel z uvajanjem.

Tisana -> RE: uvajanje in ze bolni (28.9.2009 14:43:40)

Dobrodošla v klubu! "Uvajamo" že od aprila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Je pa tudi res, da se vsakič po vrnitvi z bolniške ali dopusta prej navadi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

K_a_t_i -> RE: uvajanje in ze bolni (28.9.2009 16:51:35)

Bom še jaz dodala svojo izkušnjo (še prej bom TRKALA) - uvajali smo ga februarja07 (star 11m), 5. dan je zbolel (prej mu ni nikdar niti iz nosa teklo), bil je 14 dni na antibiotikih (vnete oči, vročina, rahlo vneta ušesa, grd kašelj). Po 14h dneh sem ga dala nazaj v vrtec, za ves dan (ni bilo več časa uvajati). Nato je imel v roku 3h mesecev še 2krat vnete oči in parkrat po 1-2 dni povišano temperaturo. Mislim, da od maja 08 do decembra 08 ni bil nikdar več bolan (mogoče enkrat 2-3 dni vročino, nisem čisto sigurna). Od 20.12.08 do danes še ni bil bolan (ne štejem občasnega smrkanja in pokašljevanja). Upam sicer, da ne bo zdaj obležal, ampak hotela sem povedat, da začetna težava ne nujno napoveduje, da bo otrok ves čas bolan. Srečno!
Aja, še to - na vrtec se je pa krasno navadil.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.9.2009 16:55:15)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]