Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ste imele kaj podobnega??? 9.6.2005 15:07:21
|
|
|
|
nejca1
|
V petek, 27. maja, sem imela izcedek, bila na pregledu, en teden doma. Zdaj pa sem šla na samoplačniškega in sem poslušala srček, pikica je zrasla, meri kar 1,57 cm, sem pa 8. tednov in 1 dan noseča. Vse lepo in prav, ampak na UZ se je poleg ploda videla neka senca, krvavitev, kar G skrbi, a mi je lahko predlagala samo počitek, dabroston in pozitivne misli. Zelo me skrbi, ker prva krvavitev je bila zunaj ploda ... Je imela katera podobne težave in je, kako se je razpletlo?? Lepo se imejte :metulj:
|
|
|
|
ste imele kaj podobnega??? 9.6.2005 15:22:21
|
|
|
|
Leni72
|
Pri osmih tednih se mi je pojavil izcedek al rahla krvavitev. Na pregledu v bolnici (moja G je bila na zasluženem dopustu) so tudi odkrili senco oz. krvavitev. Bila v bolnici na opazovanju dva dni, pa mi niso nič delali, doma sem še strogo! počivala teden ali deset dni. Sem tudi jemala Dabroston. Rodila pupo, jutri bo stara tri mesece. Miruj, pa veliko pozitivnih misli! Mislim na vaju. :rozica::rozica:
|
|
|
|
ste imele kaj podobnega??? 9.6.2005 19:29:53
|
|
|
|
ajis
|
Živ, Pri meni krvavitev- 7 teden, tudi senca, kar mi je g opredelila kot hematom- strdek krvi, ki se sam po sebi razgradi in posledično ne ogroža ploda. Jaz sem jemala 5 tednov Dabroston, krvavitve-bolj izcedek se mi je še pojavljal v minimalni obliki a zanesljivo vsak tedn enkrat. Sedaj je vse o.k., hematom se je ful zmanjšal, moram pa že skoz vse bl po upokojensko. Vse naj, Sija(15 tednov)
|
|
|
|
ste imele kaj podobnega??? 10.6.2005 14:11:05
|
|
|
|
Urša
|
Tudi jaz sem imela vidno senco v maternici-notranjo krvavitev. Zelo sem se mogla pazit, počivat in hodit redno na preglede, od začetka celo na 2 dni na urgenco. Bila je namreč nevarnost, da bi krvavitev "zalila" plod. So me res grdo sprejeli, ko sem prvič prišla, čisto hladno: "Če je otrok zaželjen, bomo še malo počakali, drugače pa kar ven sčistit." :zmeden: Pa se je po dobrem mesecu ta kri sama od sebe absorbirala in od takrat naprej nisem imela več težav. G mi ni hotla predpisat nobenih tablet, ker je mnenja, da naravna selekcija že ve kaj hoče in če je s plodom vse ok, se bo obdržal. ;) Žal pa se mi je pred nekaj leti z istimi simptomi zgodil spontani splav.:( Bodi optimistična pa vseeno pripravljena na vse. Veliko sreče s tvojo pikico! 9nebesa
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajalZaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?