Kerensa* -> RE: NA POMOOOČ!!!kateri avto? (28.9.2009 8:43:02)
|
Pogledala sem tvoje tri linke, Miška, ampak nobeden od njih se mi ne zdi pametna izbira. Lanos je najnovejši (od teh treh), vendar tudi najbolj švoh (1.500 ccm) in ni karavan, slednje pa ti še kako potrebuješ pri treh otrocih. Nubira je novejša in močnejša in tudi karavan, a še vedno govorimo o 12 let starem avtomobilu z oznako "srednje ohranjen", kar ponavadi pomeni samo "gre čez tehničnega". Če nimaš denarja za kolikor toliko spodoben avto - ga boš imela za servis, ko te bo samo, sredi zime, s tremi otroci pustil na cedilu nekje Bogu za hrbtom? Opel je najstarejši, a je istočasno najmočnejši in je karavan. Opli so vzdržljiva reč, vendar so za vzdrževanje dražji od Daewoojev. Je pa avto dovolj velik in dovolj močan za vas 5. Če že res ne bi šlo drugače, bi jaz vzela Opla. Ima tršo pločevino od Daewoojev, je močnejši, je vzdržljivejši. Kakor vidim, ima sicer Nubira airbage, Opel pa ne, vendar sta airbaga tako ali tako samo dva (torej spredaj) in ti za otroke (ki so zadaj) nič ne koristita. Ker potrebujete avto samo kot nujno zlo za čez zimo, ne glej na nepotrebno šaro, kot so tonirana stekla in podobno. Išči avto, ki bo za vaše kraje in vaše potrebe dovolj močan in vzdržljiv.
|
|
|
|