ronja
|
Nihče ne kupčka denarja zase, ampak oba kupčkava za nas. user posted image Tisti, ki imamo tako, se itak ne sekiramo za denar in kdo kaj plača... Fajn je, če se ti ni treba še s tem zezat, se itak druge stvari najdejo. Samo eni majo pa ta problem, pa kakšnega našega ne... Se pa strinjam, da pol-pol gre, če imata tudi plači približno isti - sicer pa če bi že morala kako delitev uvest, potem bi bilo po moje fer da dasta oba enak delež plače. Jaz bi sicer rada, da bi dajala še naprej vsak približno pol, vendar bi bila potem, ko bom delala za 4 ure, ves čas globoko v minusu, se mi zdi... Evo, jaz sem zadnjič zapravila 30 E za popolnoma nepotrebne stvari: eno pregrešno drago strgalo za limonino lupinico, sir, ipd... (14E), ampak mam tako poln kufer tega, ki ne reže dobro, da sem hotela tokrat pa kvalitetnega in en tak oblikovalec zelenjave (5E), kot že ime pove, je stvar neobhodno potrebna - to dvoje je skoraj izključno za mojo dušo (beri: hobi - kuhanje), pa 5 skodelic (dobro, to rabimo, ker jih je mala že precej pobila, pa tudi niso bile drage - 5E skupaj), pa rački za v vodo za tamalidve in še enega nosorogeca, ki šprica. In ko je prišel domov, sem mu takoj razkazala, kaj smo dobile, hehe. In je bil vesel, pa rekel, da bi si lahko pa ja še kaj privoščile. Tak da ne met slabe vesti, če si kdaj kaj privoščite - če ne zapravljate non stop za neke prčkarije, potem se po moje nimate kaj sekirat. no, on je dobil pa nogavice (ampak jih res rabi).
|