juniorka
|
Hvala punce za vse komentarje, sem samo dobila potrditev, da ni glih tako pr nas, kot bi moralo bit. Sem tudi sama predlagala, da ok, ni problema, dam denar, ampak naj odpre skupen varcevalni racun, ne pa da bo on vse na svoje ime varceval, pol pa v kak biznis vlozil in bo slo vse k . to pa se ne strinja... Glede cen.. sicer stvari niso tako drage in to ga zamoti, ker ne vidi, koliko se pa na mesec porabi. Meso je poceni naprimer, samo ce ga pa vsak dan hoces met na mizi, pa kr znese. Saj vceraj je videl, sem pred 1 tednom nabavla sok za malega in sem mu omenla, da sem zadnji tetrapak odprla, se je kar zacudil ( ja, ce pa ga on tudi redno uziva). Tako da bomo vidli.. rija- ce grem vse na pol delit, bi bla v minusu, pa hvalabogu nimam dovoljenega limita, drugace bi se odlocila za ta princip... Je pa pol res vprasanje, zakaj smo druzina ja, ker hoce met svoje denarne zadeve... Mam smolo, ker ni nikoli zivel z nobeno zensko, je imel samo cimre in hoce furat isti lajf naprej, pojma druzina pa ne razume najbolje. Bi razumela, ce bi denar razmetavala, pa se k frizerju ne grem vec kot 1x letno. Najbolj hudo mi je, ker meni denar ne pomeni nevemkaj, pac mors ga zasluzit, da lahko kolikortoliko udobno zivis, njemu je pa najpomembnejsa stvar na svetu. Bomo vidli, kaj se bo iz tega izcimilo, zdaj se moram osredotocit na prihajajocega novega clana, ki ga pricakujemo cez 5 tednov... za katerega sem vse stvari jaz nabavla mimogrede, on pa mi samo, zakaj pa mors to kremi in ne te, ki je pol cenej.. Zmesnjava totalna, ki me psihicno ful utruja. Bom koncala z jamranjem, sem si sama izbrala, takega pa imam. Hvala punce se enkrat za vse komentarje.
|