Nasvet pri darilu! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

BabyBigica -> Nasvet pri darilu! (9.6.2005 14:39:11)

Mene pa zanima če ima katera kakšen nasvet ali predlog, kaj naj kupim svoje fantu za eno leto, odkar sva skupaj.Hvala.

Teni_ -> Nasvet pri darilu! (9.6.2005 14:41:15)

Joj, ko bi jaz vedela, kaj sem mojemu kupila. Vem, da je enkrat za roj.dan dobil zapesnico, enkrat sem mu kupila en cd-ki si ga je želel, letos dobi uro. Mogoče si kaj takšnega želi. JAz vedno malo poslušam, ko kaj takega omeni, potem pa dobi tisto, kar si želi.

LP,
Mojca:nosecka:

baguSka -> Nasvet pri darilu! (9.6.2005 14:43:28)

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=44304&msg=452896&idk=91

ma-ja -> Nasvet pri darilu! (9.6.2005 14:47:17)

Stara sva bila 17 let (letos bova skupaj že 15 let), kupila pa sem mu srebrno verižico z vgraviranim datumom, ko sva se spoznala. Res je, da nisem imela bogve kaj denarja, vendar je vsaka mala pozornost dragocena, sloh pa pri prvi obletnici. Joj, kje je že to! Takoj bi se vrnila malo nazaj, pa čeprav samo za 5 min.

lex -> Nasvet pri darilu! (9.6.2005 15:02:49)

Se strinjam, da bi se vrnila nazaj! Me kar malo nostalgija za tistimi časi. Jaz sem mu kupla srebrno zapestnico z mojim imenom (vgraviranim). Se mi zdi, da mi je celo oma dnar posodla.

lex -> Nasvet pri darilu! (9.6.2005 15:07:03)

Jaz bi tud šla za 5 minut nazaj, ko je blo tak fajn - sem kar nostalgična. Jaz sem mu kupla srebrno zapestnico z vgraviranim mojim imenom. Sem bla tud na tesnem z denarjem.

Annny -> Nasvet pri darilu! (9.6.2005 19:00:19)

Mogoče polet z balonom ali skok s padalom v tandemu ali vožnjo s profesionalnim rally voznikom ali...ali luksuzni aranžma za razvajanje za pare z masažo Wai Thai v Hotelih Morje v Portorožu..ali...ali..:)-:)-:)-:miska::love::love::love:

Stran: [1]