|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   novemberke
9.6.2005 14:28:21   
Teni_
Evo me, sem nazaj iz pregleda.

:duda: velik 18 cm, srček smo tudi poslušali in lepo bije. Vse je ok. Zredila sem se za 2 kg(oz. sem dobila gor to, kar sem prej izgubila).

Kako pa ste kaj ostale?

LP,
Mojca:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   novemberke
9.6.2005 15:01:31   
Aja32
No, lepo Mojca... :bravo::bravo:
Mene pa to čaka naslednji torek...

Zredila sem se od samega začetka pa do danes 4,5 kg. Drugače se pa počutim kar v redu, trebušček raste, čeprav gledam ostale, se mi zdi, da imajo kar poštene trebušček proti meni. :zmeden:
No, saj vem, da je od vsake posameznice odvisno kakšen trebuh ima, ampak vseeno se je luštno primerjati.

Toliko na kratko, pa se še kaj beremo... Lp A:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   novemberke
9.6.2005 15:10:18   
Teni_
Kaj se sekiraš. Si videla, koliko se meni trebuh vidi. Nič, oz. je en velik špehast trebuh.:)- Saj bo, sicer pa se meni že 1. ni nič videlo(oz. tisti, ki niso vedeli, niso nič ugotovili).

Je pa bil danes en ginekolog, ki je nadomeščal mojo in me je bilo malo strah, kako bo. Pa sem bila prijetno presenečena. Nežen, da dol padeš. Sploh nisem nič čutila. Sicer je moja tudi nežna, ampak sem enkrat v 1. nosečnosti naletela na enega, ki je bil grob kot 100:hudicek:.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   novemberke
9.6.2005 16:23:04   
amy26
Jaz se nisem dosti zredila le pol kile od samega začetka, sam trebušček se pa kar mal mozna. Včeraj sem čutila prve brcike tako čez cel dan po malem, res ful lep občutek.
Prav tako sem imela pregled pa je poslušala samo srček, nič ni merila pikice, kako je pa tebi izmerila pikico si imela že uz.
LP

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   novemberke
9.6.2005 16:26:07   
Teni_
Tisto, ko merijo preko trebuha. Pa sem vpraala, kaj se sploh to meri, pa je rekel, da velikost maternice oz. otroka. Dobro, pač dodaš še zraven nekaj za nogice, ampak na UZ tudi merijo brez nogic.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   novemberke
9.6.2005 17:00:30   
Julijana
Pozdravljene vse:nosecka:

Bila sem že na tretjem pregledu kjer sem poslušala srček :duda:UZ pa mi ni delal in ga bo delal 3.7. ko bova imela morfologijo in določil bo točen PDP. Trebušček raste kilogramov dodala skor 2 (apetit še ni pretiran), pa ritne kosti bolijo na momente kot:hudicek: verjetno se vse širi sedaj tam spodaj-medenica. Še vedno pravi moj G da nosim zadaj, MV čvrst.
Mal že gledam vozičke pa pakete, najbolj mi je všeč in uporaben A, za vozičke greva pa najprej v Italijo mal pogledat pol pa še v Avstrijo.
Mislim da sem danes zjutraj začutila prve premike:bravo::duda: na zgornjem desnem in spodnjem levem delu maternice sicer zelo rahle tako da še nisem 100% če je to to.
LPJ in vsem:rozica::morje: za te hladne dni

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   novemberke
9.6.2005 22:22:11   
wawa
Ahoj.................

kako lepo da se spet slišimo...........moj buši pridno rastem, jaz pridno čakam na 1.7 ko mamo morfologijo...............

Drugač vse ok, sam ene 4 l vode na dan popijem, pa ne vem zakaj:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Komaj čakam da začutim prve gibe......

OKOK zdaj pa resno,,,,,,,,,,kako hudi:hudicek: veš kaj so premiki otroka...?????????':zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   novemberke
10.6.2005 9:22:21   
Julijana
Ko bodo premiki boš vedela ker so čisto drugačni kot vetrovi ali prebavne zadeve in pretakanje. Mene je začel:duda: žgačkat včeraj zjutraj pol spet zvečer pa danes dopoldan:bravo:. Čutiš nekaj in veš da je to to, kot da te nekdo žgačka ful dobr občutek. Občutek je tako dober da bi vsem povedal, sedaj mogoče dojemam zakaj vse :nosecka: tako ponosno nosijo trebuščke.

LP:nosecka:J

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   novemberke
10.6.2005 9:35:10   
Aja32
Wawa - tudi jaz se sprašujem, kako hudiča veš, da se karkoli premika, brca, zagačne... :zmeden::zmeden:

Prebava mi itak povzroča razno-razne zvoke, klokotanje in podobno, tako da resnično ne zaznam razlike - ali pa se pri meni še ne čuti. Ne vem - nisem dosti brihtna glede tega. :)-:)-

LP A:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   novemberke
10.6.2005 9:48:28   
Pikica76
Mene pa vsake tolk zaboli prav vedno na istem mestu in sicer na levi strani kakšnih 15 cm od popka. Mislim da ima tam nogice pa mal brca. A je to možno?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   novemberke
10.6.2005 10:15:58   
amy26
jaz sem prve brcike čutila čisto spodaj zelo nežno, tako da ko enkrat začne brcati boš brez problema vedela da je to to, ker je mal drgač od prebave in pol se ponavlja, res občutki ko ga prvič čutiš so res neverjetni:sloncek:.
LP, 17 4/7

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   novemberke
10.6.2005 10:16:33   
wawa
Kaj smo dobre a?

komaj čakamo tiste lepe male brcike, potem pa ko nas bodo naše pikice pošteno :miska::miska: prebunkale, s svojimi brcikami se bomo pa pritoževale:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Ne jaz sem včeraj zvečer, ko sem ležala na boku čutla neke čudne zdeve v spodnjem delu trebuha, žgečkanje, pa nekaj je šlo malo levo pa desno kot da bi se nekaj motalo notri.......:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:....

No prebavne motnje niso bile, ker te poznam......

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   novemberke
10.6.2005 11:03:34   
Julijana
prav imaš amy32. Wawa to bi lahko bilo to, tisto kar boli spodaj je raztegovanje maternice, G mi je rekel da ima maternica spodaj vezi in vlečejo na vse strani to je tisti špikanje ki mislimo da je v jajčnikih. Ko pa čutiš :duda: pa je zelo prijetno lahko bi kar trajalo v nedogled vsaj za sedaj.

J:nosecka::bravo:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   novemberke
10.6.2005 11:04:51   
Julijana
aja ne amy32 ampak amy26:ups:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   novemberke
10.6.2005 14:25:52   
Urša
Tud jaz sem vredu, čedalje boljše! ;) Gibi niso intenzivni in redni, pa sem jih že čutila...me na čase kr malo zaskrbi, če je plodek sploh živ... no, pa sej se po bušijo vidi, da raste.9nebesa
Pa še ena pomembna stvar: Končno so mi zapasali spolni odnosi! Je bil res že čas... :)-:)-:)-
Drugače je pa moja nosečnost čista kopija prve, ampak res, v vsem!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?