Papirji in patronažna če ne rodiš v LJ (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

milki -> Papirji in patronažna če ne rodiš v LJ (27.9.2009 10:29:03)

Prvič sem rodila v Lj in je prišla ena gospa v porodnišnico, ki je vzela vse podatke in sem po pošti dobila rojstni list in davčno številko za otroka. Patronažna je pa takoj drugi dan prišla na obisk.

Zanima me, tiste ki ste iz Ljubljane pa ste rodile v Postojni, ali ste morale to kaj same urejati, ali tudi pride kdo ki to uredi s temi papirji in obvesti patronažno??

šrimpf -> RE: Papirji in patronažna če ne rodiš v LJ (27.9.2009 12:09:11)

patronažno moraš obvestiti sama, za papirje pa ne vem

živa -> RE: Papirji in patronažna če ne rodiš v LJ (27.9.2009 17:50:10)

Tudi v Postojno pride matičarka in potem vse dobiš po pošti domov (rojstni list, davčno). Za patronažno pa pokličeš v zdravstveni dom, kamor spadaš po kraju prebivališča, in poveš, da si rodila, pa pride.

Lp,

živa

tassika -> RE: Papirji in patronažna če ne rodiš v LJ (27.9.2009 19:06:41)

Po novem tudi če rodiš v LJ moraš ko prideš domov obvestiti patronažno službo, da si rodil, baje porodnišnica ne sme več sporočat zaradi osebnih podatkov, tako so nam rekli v MŠ.

Anonimen -> RE: Papirji in patronažna če ne rodiš v LJ (27.9.2009 20:07:29)

Jaz sem dobila v Po tak zelen kartonček, ki ga oddaš v patronažni kaselc v zdr. domu. Vsaj pri nas je tako. In patronažna me je prej poklicala domov. Sem mela tabolš patronažno pri nas, pa še žlahtnico. Pač tisto, ki ima določeno okrožje čez.

Glede rojstnega lista in davčne pa tako kot so ti napisale predhodnice. Dobiš vse po pošti.

Stran: [1]