Taddy78
|
V samem postopku sem imela Reljiča (MB), punkcijo mi je delal Vlajisavljevič, transfer pa dr. Vida G.L. Četudi pikico grejem komaj 5 dan, vam povem, da je v MB vse samo za pohvalit...od odnosa vseh ki sodelujejo, zdravnikov,sester...sicer so nekatere, ki smo bile skupaj v postopku rekle, da ob samih UZ-jih, ki so na koncu, niso nič zvedele...ampak jaz sem zvedela vse-samo pač moraš vprašat. Je pa bila z nami tudi mamica, ki ji je v prvo ratalo v LJ (tudi sama je iz LJ) pri Rešu, pa je rekla, da se je potem raje odločila za MB,ker je Reš kao nek posebnež, hladen človek, in da je bila ful presenečena, kako drugače je tu v MB... Zadnje čase prebiram malo več na forumih o teh postopkih, pa vidim, da je recimo v LJ dosti več opravka s temi papirji (bris, kri), pri nas vse naredijo na enem mestu, pa puncija se recimo dela pod narkozo, pri Rešu ne. Če res tako grozno boli žal ne vem, to bodo znale povedati druge... Pa tudi ni tako dolgo za čakat...konec marca sva imela prvi posvet in ker se je takoj ugotovilo kaj je narobe, sva čez 2.tedna že dobila potrditev s konzilija. Če ne bi imela vmes vodenih koz, bi verjetno šla v postopek že novembra, sva pa ga imela sedaj v decembru in to ISCI...
|