relax -> RE: Koga izbrati (neplodnost)? (4.10.2009 22:41:16)
|
Hvala! Jah, saj včasih se mi zdi, da sem že malo preveč obsedena s temi forumi in da sprašujem preveč in se tudi preveč obremenjujem. Dejstvo je, da nama dobro leto ne uspe in sem se zato kar prijavila k dr. Rešu - ob nasl. pregledu oktobra pri svoji G pa dobim tudi napotnico. Najbolje bo, da počakam na to, kaj bo rekel in ne kompliciram na 10-ih koncih. Zaenkrat se niti ne bom pridružila skupini forumk, ki si mi jo svetovala, ker bom najprej počakala na preglede in teste, novembra, ko mi bo malo več jasno in bom vedela pri čem sem, bom pa brskala naprej. Oz. skupini se bom pridružila, ko bom enkrat tako daleč, da bom pred umetno oploditvijo, čeprav seveda upam, da uspe že prej. Jaz samo malo brskam in se zanimam, najbrž pa ne bo že na 1. srečanju rekel, da sem zrela za umetno in me naročil za nasl. mesec. Fino je, če človek že prej malo ve kako in kaj, da ve, kaj pribl. ga čaka, smo si apa vsi različni in najbolje, da počakam na njegovo mnenje. Hvala vsem, ki ste se razpisale, nosečkam srečno nosečnost, nam vsem, ki pa upamo, pa veliko volje in moči, da čim prej zagledamo plusek!
|
|
|
|