|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koža
9.6.2005 14:12:48   
Čiračara
Tista, ki ima zelo občutljivo in suho kožo na obrazu naj mi svetuje kakšno kremo za obraz uporablja....

LP in hvala punce:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Koža
9.6.2005 14:15:08   
Anonimen
Loreal HYDRAFRESH
Čeprav se mi je koža med nosečnostjo precej popravila in v bistvu niti ni več suha, tako, da si obraz mažem samo 2x na teden :zmeden:

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Koža
9.6.2005 14:19:54   
leyla
Oj
jaz imam obupno suho kožo po celem telesu, za obraz pa uporabljam Cera di Cupra Rosa, ni draga pa še med bolj naravnimi. Pa med nosečnostjo se je meni tud koža poboljšala samo je žal sedaj šest mesecev po porodu še slabi.
Lep pozdrav, Lea

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Koža
9.6.2005 14:26:55   
Anonimen
Na še vlažno kožo namaži olivno olje.

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Koža
9.6.2005 14:34:43   
_katka_
Za zelo suho kožo Alverde Jojoba (DM znamka). Je odlična krema, naravne sestavine, veliko antioksidantov. (Priporočam mazanje vlažne kože na tanko.) (Cena smešno nizka.)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Koža
9.6.2005 14:40:45   
lex
Meni ne pomaga nič drugega kot navadna Solea! Po telesu pa olivno olje ali Linola Fett (modra) - mi jo je predpisal full dober dermatolog s Ptuja dr. Rems

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Koža
9.6.2005 15:13:29   
Aja32
Jaz uporabljam Vichy - Thermal Fix 2 - je super za suho kožo.
Lp :nosecka: A

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Koža
9.6.2005 15:56:43   
pat
vichy normaderm je super, primerno vlaži, pa še napakice na koži (madeže, razžirjene pore, ogrce, mozolje) fino popravi. lahk uporabljaš celotno kolekcijo, al pa samo posamezne dele. sama uporabljam gel z zrnci, ki odpravi odmrlo kožo, potem pa kremico, ki nredi kožo res meho pa "sočno":)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Koža
9.6.2005 16:50:27   
Talči
Halo.

Jaz imam pa za obraz kar Balea AQUA. Je tudi znamka od DM, kar poceni in zelo v redu. Prej sem preizkusila marsikaj, pa se mi je ta ful dobro obnesla.
Pozimi pa sem imela Sanosan Baby Panthenol Wundschutzcreme (imajo jo v Intersparu in je tudi zelo poceni). Ta je malo bolj "debela" - za hladno vreme in veter.
Za telo pa uporabljam Nivea Baby Öl, ki ne pušča mastnih madežev, koža po njej pa je kot svila. Je tudi proti nosečniškim strijam, potem pa jo lahko imaš še za :duda:. Drugače pa je za telo dober tudi Garnier Body Cocoon - mleko za telo.
LP
Talči

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Koža
9.6.2005 19:31:05   
rija
Prisegam na Vichy - thermal fix 2, čeprav mi je še bolj odgovarjala thermal s2, ki pa je na žalost ni več. To je edina krema, po kateri se ne lupim do večera.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Koža
10.6.2005 9:21:55   
bobek05
Jaz uporabljam Nivea - vlažilno kremo, in mi ful odgovarja. Odlična je tudi za podlago, če potem naneseš še puder.. Ampak po moje mora vsaka ženska sama ugotovit kaj ji najbolj ustreza..

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Koža
10.6.2005 11:41:41   
Anonimen
Jz mam pa tako suho kožo, da sem imela poleti kar prhljaj, če sem se popraskala. Dermatologinja mi je svetovala losion od Eucerina z 10% oz. 3% ureo. (10 za zimo, 3% pa za poletje). Dobi se jo v lekarni, je brez barvil, brez vonja..stane okoli 3.000 sit. Jz se mažem z njo tudi po obrazu (zvečer) pa imam kožo sedaj mehko in nežno kot dojenčkova ritka :)-:)-

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......