Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za lep sončen dan malo smeha!!!!!! 9.6.2005 13:39:50
|
|
|
|
MEGY_Patricija
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- "Ali tvoja mama sploh ve, kaj počne?", je vpraal moki rosno mlado > dekle, ki se je prodajalo na ulici. > "Upam, da ne! To je namreč njen rajon." > > Pridejo SESTRE v lekarno kupovat kondome. > Emperatriz reče: A mi lahko daste take, ki imajo oznako Ferarrija? > Daphne dahne: Jaz bi pa take z oznako Mercedesa ... > Marlena vzklikne: Najbolji so z oznako BMW-ja! > Prodajalka pa hladno odvrne: A veste kaj, fantje, za v blato je najbolji > terenec! > > FILATELIJA > Zakaj v Sloveniji nikoli ne bo znamke s podobo Maria Galuniča? > Iz strahu pred tem, da bi jo pedri lizali na napačni strani! > > FENOMEN > Doktor, velik problem imam! > Recite, gospodična. > Joj, noben moki me ne more zadovoljiti. > Pa saj reitev je očitna! Poskusite z dvema! > Saj sem e poskusila z dvema. Tudi s tremi. In s tirimi. Pa me e nihče > ni nikoli zadovoljil! > Ja, pa poskusite s petimi ali desetimi ... > Gospod doktor, tudi to sem e dala skozi ... > Saj vi ste medicinski fenomen! > Fenomen, gospod doktor, fenomen ... Ne pa ****, kakor se govori po vasi. > > IZGUBLJENA PROTEZA > Angela pride k zobozdravniku, sede in raziri noge. > Gospa zmotili ste se. Prili ste k napačnemu zdravniku. Jaz nisem > ginekolog. > Ampak včeraj ste mojemu Marjanu vstavili umetne zobe, ne? > Res je. > No, zdaj pa jih kar lepo izvlecite. > > KO BI PREJ VEDELA > Pohotni soprog dahne eni: Bi bila za enega na hitrico? > ena osupne: Hoče reči, da sem ves ta čas imela monost izbire? :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?