nosečniške kopalke? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

cmokec -> nosečniške kopalke? (9.6.2005 13:37:21)

Zdravo,

zanima me, ali boste kupovale nosečniške kopalke za tistih par dni na morju, al kako boste to rešile. Meni je kar bedarija dat 10.000 SIT za 1 teden na morju, ampak nekaj pa morem oblečt za na plažo in v vodo.

Al obstaja kaka komisijska trgovina za nosečnice, čeprv dvomim, da bom še kaj dobila. Lj ali Gorenjska

pety78 -> nosečniške kopalke? (9.6.2005 13:43:56)

Js bom mela kar lanske - dvodelne. Če mi ne bodo pretesne v riti....:) V kar sploh ne dvomim.:)-
Drugače si pa bom kupila ene čist poceni, ne nosečniške.

tinkamiška -> nosečniške kopalke? (9.6.2005 13:47:19)

Jst sicer še nimam takega trebuha, ampak vseeno ne bom kupovala nosečniških kopalk, bom raje kupila kake dvodelne nizke za pod trebuh, pa tam kjer lahko kupiš zg. in sp. del različne št. Pa lanske bojo tut še vredu, sam tam mi pa moderc ne bo prav, bom pa brez:)-

Pia73 -> nosečniške kopalke? (9.6.2005 13:51:20)

Jaz pa jih ne bom rabila,........ Po mojem niti nimajo tako velikih številk, da bi se jaz notri stlačila,....:((

Antigona -> nosečniške kopalke? (9.6.2005 14:03:09)

Jaz bi kupila bikinke, ker jih lahko zavežeš po mili volji kakor ti paše...
Pa še potem ti bojo prav.:bravo::bravo::bravo:

Ampak žal letos morja ne bom vidla :((:((:((

Lp, Antigona
:rozica::rozica::rozica:

Anonimen -> nosečniške kopalke? (9.6.2005 14:29:31)

Jaz sem jih samo pri prvi nosečnosti kupila,tiste z zavescami-brez veze tolk cunj met na sebi.Pri ostalih dveh nosečnostih pa moja hči pred kratkim tudi nisem delala problemov,nosila sem kar moje bikinke.V porodnišnico prišla z rjavim bušijem.me so zezali,da bo črnušček prišel na svet.

puri -> nosečniške kopalke? (9.6.2005 14:43:37)

Jaz sem imela vedno čisto navadne dvodelne kopalke (take s štrikci za zavezat,....so prav fine, ker ko ti je pretesno, samo mal bolj stran zavežeš, pa je:) )

cmokec -> nosečniške kopalke? (9.6.2005 14:57:59)

Dobre ste s teži štrikci. Jaz sem se že sedaj tako razlezla, da bi rabla šotor, pa ne samo okol trebuha, rit in stegna imam tud v 21t. :zmeden:

Bom hodila samo na nočno kopanje, pa bodo mislili, da je cunami. :)-:)-:)-:)-

Anonimen -> nosečniške kopalke? (9.6.2005 15:03:41)

cmokec NOSEČA SI!če še ne veš ti pa povem...ne moreš na plaži kazat zavidljivo manekensko postavo:)-
Jaz sem bila bolj važna z trebuhom,kot kakšna manekenka.;)
Ponosno nosi trebuh pred sabo,na sprehodu po plaži pa se ogrni v pareo-tiste pripravne rute za na plažo.8)

cmokec -> nosečniške kopalke? (9.6.2005 15:54:51)

Ja Neva, to pa vem, da nama je uspelo in na to sem ponosna. Imaš čisto prav. Hvala :rozica::rozica::rozica::rozica:

nogometas -> nosečniške kopalke? (9.6.2005 17:00:36)

Tut jaz se počutim debeeeeloooo, ampak tko pač je, moj me skoz tolaži: hani, noseča si!

Anonimen -> nosečniške kopalke? (9.6.2005 17:12:24)

Bravo nogometaš:bravo::bravo:

janja -> nosečniške kopalke? (10.6.2005 8:19:12)

Cmokec,jaz sem pred leti šla pred sezono kupit nosečniške kopalke. Sem jih rabila za prvomajske praznike. Pa sem jih dobila zelo poceni, za 3.500 SIT v Kepici. Povprašaj v nosečniških trgovinah, če so jim ostale še kopalke iz prejšnjih sezon. Te so ponavadi zelo poceni.

Stran: [1]