Mijavček -> krvna skupina A, Rh negativna (9.6.2005 13:57:13)
|
No, in tukaj sporočam epitaf zgodbe, tale mejl sem ravnokar dobila: Pozdravljeni vsi, ki ste se odzvali na klic na pomoc za malo deklico Noelie. Moram se vam opraviciti, ker nisem osebno prej preverila informacije, preden sem jo poslala naprej. Je ze tako, da clovek v zelji, da bi pomagal, ne reagira vedno preudarno. Izkazalo se je, da je ta mail star ze vec kot eno leto in da sta ga v zacetku zares poslala Noelina starsa, ki sta obupano iskala resitev za svojo puncko (potreben je bil darovalec za presaditev kostnega mozga, moznost za kompatibilnost pa je v takih primerih ena na sto tisoc) in se posluzila interneta, s tem pa nevede povzrocila "zastoje" v transfuzijskih centrih in pri operaterju v kliniki v Rennesu. Darovalca so nasli preko svetovnega seznama darovalcev, ki obsega 7 miljonov ljudi. Zal je po sestih mesecih puncka umrla, stara 18 mesecev. To se je zgodilo prvega junija lani. Vseeno se vsem zahvaljujem za ponujeno pomoc in pripravljenost ter s tem dokaz, da se ljudje se zanasamo drug na drugega in smo si zeljni pomagati, kar meni osebno vzbuja lep obcutek varnosti. Hvala vam! Prosila bi, ce lahko sporocilo posljete naprej, da bodo tudi vsi ostali seznanjeni s to zgodbo. Vsem zelim lepo poletje, obilo veselja in pocitka! Jasmina P.S.: Darovalci za kostni mozeg so lahko vsi, stari med 18 in 55 let. --
|
|
|
|