Kerensa* -> RE: Kerensa (28.9.2009 8:28:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolek in Bolek Mene pa zanima, kje imaš Kerensa otroke takrat ko hodiš naokoli po kafičih in lokalih? A so kar sami doma? Sploh ne razumem, ker nimam predstave koliko imaš stare? Tole je pa zdajle izpadlo, kakor, da dneve preživim v kafičih in ne doma. [sm=smiley36.gif]Ja, zagotovo grem vsak dan nekam na kavo. V kafič. Razen, če dežuje oz. če je svinjsko mraz. To je moj dolgoletni ritual in ga preprosto ne dam. Otroka sta stara 4 leta in 12 let in nista nikoli sama doma. Odvisno, kam in s kom grem na kavo, ampak včasih gresta z mano, večinoma sta pa takrat ali v vrtcu/šoli/vikend-varstvu ali pa doma z mojim možem. Aja, pa še en komentar za Lukrecijo (ker sem pravzaprav šele zdajle njen post prebrala v celoti - prej ga nisem mogla, ker sem se smejala situaciji [sm=smiley36.gif]). Tvoj videz primerjaš z mojim? Seksualnost, o kateri sama pišeš, določaš izključno na podlagi videza? Jao, jao, Lukrecija. S tem si samo potrdila, da uradna izobrazba človeku na da življenjske razgledanosti. Pa veš, da bi bil čudež, če bi bili vsi vsem všeč? [sm=smiley1.gif] Pa veš, da se mi sladko fučka za to, ali sem ti všeč ali ne (nisi moja prijateljica in nisem lezbijka)? [sm=smiley1.gif] Sprijazni se, "draga moja", in poskusi narediti tole, kar je napisala Rožica: IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I če te nekdo tako moti, ga blokiraš in basta!
|
|
|
|